4. října 2015 • 22:27

Bohemka ničila hráče Liberce. Hráli kung-fu a ragby, zuřil Trpišovský

Autor: jp, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Byla devátá minuta a domácí trenér Jindřich Trpišovský musel střídat. Už podruhé! Hned v první minutě přišel o záložníka Jana Sýkoru, kterého drsně dohrál Jhon Mosquera. Pak se ke kolegovi přidal na lůžko obránce Lukáš Bartošák poté, co ho přejel David Bartek.



Hráči Bohemky si zakládají na agresivitě, jejich fotbal bolí. Zvlášť v krizové chvíli, kdy se tým potácí na dně tabulky, chce fotbalovější soupeře předčít bojovností a enormním nasazení. V Liberci to ale Klokani evidentně přepískli.

Jhon Mosquera už ve druhé minutě naremploval Jana Sýkoru. Ošklivý střet odneslo záložníkovo koleno, Sýkoru z trávníku odnášeli na nosítkách. Chvíli poté zajel David Bartek do Lukáše Bartošáka a pro talentovaného obránce rovněž skončilo utkání.

"Vyhráli jsme, ale nemám radost jako jindy. Jsem smutný, když se v kabině dívám na kluky, jak tam stojí o berlích a nemůžou chodit, ani na to došlápnout. U obou dvou úmyslné brutální zákroky," neskrýval zklamání liberecký trenér Jindřich Trpišovský.

Liberec - Bohemians: Ošklivý zákrok na Jana Sýkoru
Video se připravuje ...

Liberec - Bohemians: Nepříjemné zranění Lukáše Bartošáka
Video se připravuje ...

Ostré a zbytečné zákroky ho hodně rozladily. "Zákrok na Bartošáka byl úmyslný faul zezadu, kterému nerozumím. Těžko pak nutíte ofenzivní hráče, aby si chodili pro míče, když je tam v první minutě zákrok na koleno hráče od Mosquery, který se ještě diví," kroutil hlavou devětatřicetiletý kouč.

Připadalo mu, že pražský tým na začátku předváděl úplně jiný sport. "Ani moc nemám chuť ten zápas hodnotit a je mi z toho smutno. Prvních 15 minut to bylo spíš kung-fu než fotbal," prohlásil Trpišovský. "Narazily na sebe dva týmy, z nichž jeden chce hrát fotbal a druhý ragby tohle vědět, tak si vezmeme ty obleky, co měli Klapzubáci.“

Oba hráči projdou magnetickou rezonancí. „U Bartošáka je nejlepší varianta, že má těžký výron v kotníku, a to jsou minimálně tři neděle. A to je nejlepší varianta. Sýkora má problém s kolenem, vaz by to snad být neměl,“ uvedl ke svému lazaretu domácí kouč.

CELÝ SESTŘIH: Liberec - Bohemians 1905 3:1. Slovan potvrdil formu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud