25. dubna 2016 • 04:40

Divoké emoce! Limberský ukázal prostředníčky, Jiráček odmítl zdravit

Autor: pod, jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Že by kvůli značnému náskoku Plzně v čele tabulky na rivala z Letné vzájemný duel přišel o náboj? Tak na to zapomeňte. V zápase Sparty s Viktorií bylo totiž emocí vrchovatě. A hodně z nich negativních. Už před utkáním odmítli některým soupeřům podat ruku sparťané Petr Jiráček a Costa, během zápasu zase ukázal na domácí fanoušky prostředníčky plzeňský David Limberský.



Že se někteří fotbalisté Sparty a Plzně příliš nemusí, to se potvrdilo ještě před samotným zápasem. Účty z minulosti se projevily už při tradičním podávání rukou.

V hlavní roli byl bývalý plzeňský hráč a jeden ze strůjců prvního titulu Viktorie Petr Jiráček. Zkušený záložník nyní ale nastupuje za rivala a s některými ze svých bývalých spoluhráčů už kamarád není. To dokázal i tím, že nepodal ruku Davidu Limberskému ani Milanu Petrželovi.

Oba plzeňští hráči mu přitom pravici nastavili. „Před zápasem mi sice nepodal ruku, ale z toho jsem si nic nedělal. Akorát když hrajeme na Spartě, je to trošku okořeněnější,“ komentoval to Petržela. Právě jemu přitom odmítl podat ruku také obránce Costa , který si ji dal dokonce provokativně za záda.

Sparta - Plzeň: Jiráček nepodal ruku Limberskému, Costa ignoroval Petrželu
Video se připravuje ...

Jinak se ale Petržela nechtěl pouštět do dalších slovních přestřelek. „Vůbec jsme spolu s Jiráčkem během utkání nemluvili ani se nijak nehecovali. V takovém zápase by to byla chyba. Mohla by přijít červená karta a oslabení mužstva. To by potom byl problém,“ tvrdil.

V samotném zápase ovšem o ostré souboje nouze nebyla. Hlavní rozhodčí Miroslav Zelinka si s tím ale věděl rady, situace se mu z rukou nevymknula.

Proto padly jen dvě žluté karty na každé straně, což je oproti minulému vzájemnému duelu velký rozdíl. Na podzim v Plzni jich bylo hned dvanáct a k tomu jedna červená.

I tak se jiskřilo. A opět v tom byl namočený Milan Petržela. Plzeňský záložník zajel do sparťana Ladislava Krejčího a ten mu následně odmítl podat nabízenou ruku.

Sparta - Plzeň: Petržela chtěl podat ruku Krejčímu, ten odmítl
Video se připravuje ...

Kromě toho každopádně zaujal ještě jeden moment. David Limberský už nevydržel nadávky a pískot sparťanských fanoušků a ukázal na ně prostředníčky.

Tak jako tak, Plzeň nakonec mohla slavit. Na Spartě vyhrála 3:0 a výrazně se přiblížila k zisku mistrovskému titulu. V tuto chvíli jí stačí k obhajobě cenné trofeje bod.

Na všechna videa ze zápasu Sparta - Plzeň se podívejte ZDE »

Obránce Viktorie Plzeň David Limberský ukázal na sparťanské fanoušky prostředníčkyFoto Martin Sekanina (Blesk)

CELÝ SESTŘIH: Sparta - Plzeň 0:3. Viktoria je bod od titulu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud