Stanislav Hrabě
25. května 2016 • 18:00

Kouč Pivarník se dohodl s Plzní, Bohemians ale odmítl Klusáček

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Jarůšek nechtěl hattrick: Stálo by to peníze, smál se. Jágr mu hokejky nevrátil
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mistrovská Viktoria Plzeň je sice s Romanem Pivarníkem, jenž na lavičce nahradí Karla Krejčího, dohodnutá, Bohemians se ale komplikuje hledání náhrady. Bohemians Praha 1905, kde má slovenský odborník smlouvu ještě na tři roky, totiž dosud nenašla náhradu. Jednání s Luďkem Klusáčkem neskončilo dohodou.



Vypadalo to jako sluníčkové řešení: Roman Pivarník zamíří do mistrovské Plzně, Bohemians za jeho uvolnění z tříletého kontraktu dostane finanční i hráčské odškodnění, a na lavičku v Ďolíčku usedne oblíbený Luděk Klusáček. Bývalý hráč, funkcionář i trenér. Nepovedlo se, Klusáček podle informací deníku Sport nabídku nepřijal.

„Vedení klubu nebude pozici trenéra do případného potvrzení odchodu Romana Pivarníka komentovat,“ zní oficiální sdělení Bohemians Praha 1905.

Podle informací deníku Sport si Klusáček nabídky vážil, neboť k Bohemians má nadále vřelý srdeční vztah. Dává však přednost spojení s  Ivanem Haškem , jenž má několik nabídek z arabského světa, a Klusáček mu přislíbil spolupráci na pozici asistenta.

Na odchodu Romana Pivarníka do Plzně by to ale nemělo nic změnit. Mistrovský klub svolal na zítřejší poledne tiskovou konferenci, kde by ho měli představit. 

Chcete mít přehled o všem důležitém, co se děje v Plzni? Zde sledujte všechny zprávy a zajímavosti ze svého oblíbeného klubu >>

TOP 5 gólů Plzně: Hořava rozdával krásu, Krmenčík se zaskvěl lobem
Video se připravuje ...

TOP 5 gólů Bohemians 1905 v lize: Trefa brankáře i Schickovy střely
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud