25. ledna 2021 • 15:50

Bek nestíhal, střelce United se snažil rozhodit řevem. Fanoušci se baví

Autor: vmn
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Čekání Liverpoolu na triumf v FA Cupu se protáhne minimálně na 15 let. Po loňském vyřazení od Chelsea tentokrát svěřenci Jürgena Kloppa vypadli v Manchesteru, i když se porážce 3:2 snažili všemožně zabránit. Sociální sítě baví pokus Andrewa Robertsona znervóznit Masona Greenwooda před první gólem „rudých ďáblů“.



Liverpool sice na Old Trafford rychle vedl, ale neuplynula ještě ani půlhodina hry a centr Marcuse Rashforda kompletně zmrazil obranu Reds a Mason Greenwood běžel úplně sám na bránu.

Nejblíž se k němu dostal Andrew Robertson, ale na zákrok už bylo pozdě. A tak to bek Liverpoolu zkusil způsobem, který se vidí maximálně mezi amatéry. Těsně před střelou na Greenwooda zařval a pokusil se ho rozhodit. Neúspěšně. Devatenáctiletý útočník poslal vyrovnávací gól přesně k tyči.

Sociální sítě se pokusem baví, Daily Mail nazval Robertsonův pokus „taktikou ze staré školy,“ kdy se obránci snaží soupeře všeljak rozhodit. Řvaní po soupeřích se během hry vidí hlavně mezi amatéry, ale snaha znervóznit je může být i účinná. Stačí připomenout chování Pavla Horvátha při nedávném zápase Plzně v Příbrami. Aleš Čermák následně neproměnil pokutový kop.

Manchester United nejenže vede Premier League, kde má na čtvrté obhájce titulu už šest bodů k dobru, teď přes ně navíc prošel do osmifinále FA Cupu, v němž se na domácím stadionu utká s West Hamem, v jehož sestavě by nemuseli chybět Tomáš Souček s Vladimírem Coufalem.

Bohužel je zároveň slušná pravděpodobnost, že Greenwood do zápasu nenastoupí. V neděli musel po hodině odstoupit a Ole Gunnar Solskaer na tiskové konferenci prozradil, že si poranil koleno.

Manchester United Vše o klubu ZDE Liverpool F.C. Vše o klubu ZDE

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud