15. dubna 2011 • 15:42

Ancelotti: Vyhazov? No problem. Lippi: Beru to

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Měl pověst muže, který si rád povídá o fotbale. Ale když má komentovat spekulace, podle kterých nejpozději v létě skončí v Chelsea, Carlo Ancelotti dělá, jakoby se ho to vůbec netýkalo. "Nemám s tím žádný problém," řekl v pátek na tiskové konferenci.



Přijde Hiddink, van Basten nebo někdo úplně jiný? Britský tisk po vyřazení Chelsea z Ligy mistrů dennodenně spekuluje. Světlo do tunelu měla vnést dnešní tiskovka s Carlem Ancelottim, jenže ten pouze mlžil.

"Nevím, jaká bude moje budoucnost. Vedení klubu učiní rozhodnutí po sezoně. Buďto se mnou bude chtít pokračovat, nebo se rozhodne pro změnu," uvedl Ancelotti.

Taliansky reprezentačný tréner Marcello Lippi.Foto čtk
Konrétnější nebyl. Dále řekl, že nemá problém s tím, pokud by se ho Chelsea rozhodla odvolat. "Změnu klidně mohou udělat, to není můj problém."

Ale měl by být. O práci v klubu se totiž hlásí první uchazeči. "Práce v Chelsea by se mi líbila," netají se Marcello Lippi, italský kouč mistrů světa z roku 2006.

"Trénování mi chybí, což je normální. A nejraději bych vedl klub v Premier League. Špatné by nebylo trénovat ani anglickou reprezentaci," dodal.

Stále však platí, že pokud Carlo Ancelotti v Chelsea skončí, majitel klubu Roman Abramovič ukáže na jediného muže - Guuse Hiddinka.

Carlo Ancelotti
Carlo Ancelotti

Témata: 
Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud