31. října 2012 • 04:57

Čas pomsty je tu. Čechova Chelsea chce zatopit „rudým ďáblům“

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Modrý tábor Chelsea je v pozoru - čas pomsty je tu! Horké hlavy po zápase „Blues“ s Manchesterem United ještě nevychladly a už je tady druhý díl ostře fotbalové řežby. Po té nedělní zuřila Chelsea. Prohrála 2:3 a myslí si, že jí zařízl sudí. Dnes má tým českého gólmana Petra Čecha šanci oplatit „rudým ďáblům“ porážku z Premier League. Oba týmy se Stamford Bridge utkají v pohárovém duelu Capital One Cupu. „Doufám, že budeme slavit vítězství a postoupíme dál,“ řekl na svém webu Čech.



Český gólman byl po nedělním duelu velmi zklamaný. Tvrdil sice, že do stavu 2:2 se hrál výtečný fotbal, jenže pak začal úřadovat sudí Clattenburg.

Vyloučil Chelsea dva hráče, uznal rozhodující trefu Manchesteru United, i když při ní těžil Chicharito z ofsajdového postavení. Londýnští pak zároveň přišli s obviněním, že sudí rasisticky urážel záložníka Mikela a nadával i španělskému hráči Chelsea.

„O nedělním utkání se hovořilo hlavně kvůli těm špatným věcem, které se staly. Byl bych rád, aby si nadcházející zápas lidi pamatovali jen kvůli tomu, že viděli výborný fotbal, který splnil očekávání,“ prohlásil na svých oficiálních stránkách den před zápasem Petr Čech.

Sestava „Blues“ ale bude hodně děravá. Kromě maroda Lamparda a potrestaného Terryho vypadnou ze sestavy i v neděli vyloučení hráči Torres a Ivanovič. „Přesto doufám, že budeme slavit vítězství a postoupíme dál,“ nechal se slyšet Čech.

„Čeká nás čtvrtý těžký zápas v deseti dnech, takže asi osvěžím sestavu nějakými mladými hráči,“ slíbil trenér Chelsea Roberti Di Matteo. „Bude to pro ně dobrá šance, jak se ukázat,“ dodal.

„Udělám v sestavě nějaké změny, ale budeme silní, chceme jít dál. Čeká nás velká bitva a my velké zápasy milujeme, pro náš tým jsou to ta nejlepší utkání,“ konstatoval Sir Alex Ferguson, manažer Manchesteru United. Jemu budou v sestavě chybět  Kagawa, Smalling, Jones a Vidič.

Oslava fotbalistů Manchesteru United a na tribuně spílající fanoušci Chelsea. Hráče nešetřili.
Oslava fotbalistů Manchesteru United a na tribuně spílající fanoušci Chelsea. Hráče nešetřili.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud