Hynek Preisler
14. listopadu 2014 • 10:20

Čecha v zimě neudržím, bojí se Mourinho. Šeptá se o Realu i United

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Situace okolo setrvání Petra Čecha v Chelsea je A. Tajemná B. Proměnlivá C. Dráždivá. Vše je správně! Jeden den český gólman prohlásí, že jeho budoucnost záleží čistě a pouze na klubu, protože s ním má smlouvu ještě na rok a půl. Druhý den se zase José Mourinho podle ostrovních médiích bojí, že o něj přijde. Není prý v jeho moci udržet ho jako dvojku.



Sázkové kurzy na to, ZDA, respektive lépe řečeno KDY, Petr Čech opustí Chelsea, musí kolísat nahoru dolů každým dnem.

Následující větu pronesl Petr Čech v rámci přípravy české reprezentace na nedělní kvalifikační zápas o evropský šampionát s Islandem. „Jako hráč s dvouletou smlouvou nemám vůbec šanci ovlivnit přání klubu,“ odpověděl na otázku, zda již přemýšlel o přesunu jinam, neboť v srdečním modrém klubu přišel o místo mezi tyčemi.

O den později The Sun přispěchal s protichůdným tvrzením od zdroje dobře obeznámeného se situací na Stamford Bridge. Jde však o bulvární deník, takže není na škodu brát ho s jistou rezervou.

„V ideálním světě by Mourinho chtěl, aby v klubu zůstal Čech i Courtois coby dva hlavní gólmani. Ale ví, že Čech nemůže být spokojený jako náhradník, když deset let patřil mezi klíčové hráče,“ citoval bulvární deník svého informátora.

Ze zprávy vyplývá, že Special One se pomalu smiřuje s faktem, že nebude v jeho moci českého reprezentanta v klubu udržet, až se v lednu přestupové okno rozevře. Kolem třiatřicetiletého rodáka z Plzně už teď krouží věhlasní zájemci.

Gólman Čech: Musíme si dát pozor na Sigurdssona
Video se připravuje ...

Kolem Čecha krouží velkokluby

„Mourinho si je vědom toho, že zástup špičkových klubů bude horlivě lákat Čecha pryč již tento leden. A Petr už byl kontaktován Realem Madrid a PSG, ale šeptá se i o Manchesteru United a Liverpoolu. Těžko to však může opravdu někoho překvapit. Takhle špičkový gólman není k mání každý den,“ nastínil The Sun momentální dění okolo Petra Čecha v Chelsea.

„Vím, jaké je stanovisko klubu, že mě nikdo nikam nepustí. Hypoteticky můžu odejít jen v případě, že mi to klub dovolí. A tohle není ten případ. Znám postoj Chelsea. Jestliže klub řekne Ne, budeš tady, tak zůstanu v Chelsea,“ vysvětlil Čech.

Jisté je asi zatím jen to, že tento leden bude pro české fanoušky i příznivce Chelsea obzvlášť zajímavý.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud