21. prosince 2017 • 11:11

Fanoušci Bristolu po vyřazení United vtrhli na hřiště, kouč objímal klučinu

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na tenhle večer budou fanoušci druholigového Bristolu vzpomínat ještě hodně dlouho... Běžela třetí minuta nastaveného času čtvrtfinále anglického ligového poháru, domácí fotbalisté hráli s Manchesterem United 1:1. V tu chvíli si Korey Smith ve vápně elegantně zpracoval nadýchaný míč od Matta Taylora, otočil se a zkušeně zasunul míč pod nohama Sergia Romera do branky United. Na našlapaném stadionu propuká zběsilá euforie, která vrcholí po závěrečném hvizdu...



Spoluhráči skáčou na Koreyho Smitha a 27 tisíc nadšených fanoušků na Ashton Gate bouří nadšením. Některým je to ale málo a rozhodnou se užít si historický postup do semifinále Ligového poháru přímo na trávníku.

Policie se snaží zpacifikovat fanoušky Bristolu, kteří po triumfu nad United vtrhli na trávník
Policie se snaží zpacifikovat fanoušky Bristolu, kteří po triumfu nad United vtrhli na trávník

Tisíce nadšených příznivců vtrhnou na hřiště, slaví a fotí se se svými hrdiny. Do toho ovšem přichází i policie, která se je marně snaží udržet v určených mezích. „Je to absolutně neuvěřitelné. Splnil se nám sen,“ rozplývá se hlavní hrdina večera Korey Smith a nadšeně se nechává zvěčňovat na selfíčka fanoušků. Rozhodující gól byl teprve jeho třetí trefou v sezoně.

Roztomilá scéna se odehrávala i u domácí střídačky, kde manažer Lee Johnson po závěrečném hvizdu v euforii popadl malého podavače míčů a radostně s ním v dojemném objetí zatočil. Jeho tým právě vyřadil na své pohádkové cestě čtvrtý tým z Premier League.

V cestě do finále bude Bristolu stát další manchesterský tým - (zdánlivě) neporazitelní Citizens.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud