19. března 2018 • 10:25

Čech po odmlce pomohl Chelsea. Jeho los pak ale spletla moderátorka

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Semifinálová klání FA Cupu se jeho týmu už týkat nebudou, Petr Čech v nich ale přece jen hrál svou roli. Brankář Arsenalu po boku Gianfranka Zoly nalosoval podobu obou zápasů ve Wembley. A trochu si i postěžoval na to, že v dresu „Kanonýrů“ nejstarší klubovou soutěž světa nechytá on, ale jeho dvojka David Ospina.



Arséne Wenger má rotaci brankářů jasně nastavenou. V Premier League je neoddiskutovatelnou jedničkou Petr Čech , oba anglické poháry i Evropskou ligu ale chytá kolumbijský gólman David Ospina. A česká legenda s tím není úplně spokojená.

"Dřív nešlo o to, v jaké soutěži chytáte, trenér se rozhodoval v každém zápase zvlášť. Když jste hráli dobře a nepotřebovali jste si odpočinout, bylo to jen na trenérovi. To jsem si užíval, protože tuhle soutěž miluju," řekl Čech ve vysílání BBC, kde pomohl nalosovat semifinále FA Cupu.

"Ale rozhodnutí kouče musím respektovat. Můžu mu říct, že bych to chtěl jinak, ale konečný soud je na něm," dodal.

Čech společně s další legendou Chelsea, Gianfrankem Zolou, přisoudil svému bývalému týmu Southampton, který se v lize trápí. Tedy určitě lepší volba. Čech, který z Chelsea odešel již téměř před třemi lety, tak po odmlce byl pro tým ze Stamford Bridge prospěšný.

Na druhé straně pavouka se utká Tottenham s Manchesterem United. Fakt, že dva bývalí hráči Blues nalosovali londýnskému celku nejlehčího soupeře, vyvolal mezi fanoušky pochyby. "Systém losování je pochybný," napsal nejeden z nich na Twitter.

Diváky BBC kromě Čechových výroků pobavila i moderátorka přenosu Lynsey Hipgraveová. "Tak je to oficiální, Chelsea nastoupí proti Manchesteru United a Southampton si zahraje s Tottenhamem," popletla si v samém závěru vysílání výsledek losu.

"Tak to chodí v živém přenosu. Nebyla to moje první chyba, a jistě nebude moje poslední. Jen jsem kontrolovala, jestli mě posloucháte," přidala pak na Twitter ironickou poznámku.

I přes vyjádření pohledné blondýnky ale platí původní stav - Chelsea jde na Southampton, Tottenham vyzve Manchester United, oba zápasy jsou na programu 21. dubna.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud