14. prosince 2009 • 11:09

Bůůů! Fanoušci Chelsea bučeli i na Čecha

Autor: pj, spo
Vstoupit do diskuse
1
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Remíza 3:3 na vlastním hřišti s Evertonem se neodpouští. Alespoň ne v Chelsea. Fanoušci klubu byli dalším zaváháním, které zapříčinil i vlastní gól Petra Čecha, natolik rozčarováni, že na fotbalisty bučeli a pískali.



Petr Čech reakci fanoušků nechápe. A jenom kroutí hlavou nad tím, proč příznivci Chelsea po dlouhé době neskousli remízu na Stamford Bridge.

„Byl jsem velmi překvapený, když jsem uslyšel bučení z hlediště, protože v letošní sezoně to byla naše první remíza na vlastním hřišti,“ uvedl Čech.

Zároveň poukázal na zápasy, které Chelsea naopak vítězně zvládla. „Ať už se podíváte na duely v lize, Lize mistrů nebo Carling Cupu, tak zjistíte, kolik čistých kont jsme udrželi a kolik branek nastříleli,“ podotkl.

„Takže znovu opakuji – reakce fanoušků mě překvapila. A vůbec jsem ji nechápal,“ dodal Čech, který se na remíze s Evertonem podílel vlastní brankou. Nutno dodat, že zcela nevinnou. Míč se mu nešťastně odrazil od zad do branky.

„Navíc jsme všechny góly inkasovali po standardních situacích. Ovšem za to, že jsme prohráli hlavičkové souboje, bych nevinil jednotlivce, ale celý tým,“ uzavřel Čech.

Vstoupit do diskuse
1

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud