4. března 2015 • 22:56

Bonymu to v City zatím nestřílí. Proti Leicesteru spálil 3 šance

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Poprvé nastoupil v základní sestavě obhájce titulu Premier League. Útočník Manchesteru City Bony Wilfried ale pověst kanonýra nepotvrdil. V duelu 28. kola anglické ligy proti Leicesteru (2:0) měl hned tři dobré příležitosti, přesto zůstal jeho střelecký účet v „Citizens“ na nule.



SESTŘIH Premier League: Manchester City - Leicester 2:0
Video se připravuje ...

35. minuta - Výborný Schwarzer

Hned při své první šanci byl Bony gólu nejblíže. Útočník z Pobřeží slonoviny si ve vápně našel ideální prostor, pohybem si řekl o míč a ten také dostal. Jenže z velké blízkosti brankáře Marka Schwarzera nepřekonal. Zkušený gólman vytáhl vynikající zákrok.

42. minuta - Skvělý náběh, horší střela

Těsně před koncem poločasu Bony dokázal, že má velmi dobrý výběr místa. Ve správnou chvíli si naběhl za obranu Leicesteru, kam mu záložník David Silva poslal milimetrově přesný míč. Forvard „Citizens“ si ho sice ideálně zpracoval, střela ovšem mířila mimo branku.

48. minuta - Další nepřesná střela

Chvíli po začátku druhého dějství mohl Bony zdvojnásobit náskok domácího favorita. Jenže znovu zklamal. Asistentem byl opět dvorní nahravač David Silva, který našel Bonyho na hranici penalty. Největší zimní posila se snažila zamířit na vzdálenější tyč, branku ale poměrně výrazně minula.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud