18. dubna 2015 • 04:57

Nejhorší scénář, zuří Van Gaal. Rooney musí proti Chelsea hrát štíta

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

ONLINE 18:30 | Šest ligových výher v řadě. Namlsáni triumfem nad městským rivalem. Na první pohled se zdá, že Manchester United je před sobotním šlágrem Premier League proti Chelsea v ideální výchozí pozici. Ale opak je pravdou. United chybí hned několik opor a dokonce hrozí, že defenzivního záložníka bude hrát Wayne Rooney. „Nejhorší možný scénář,“ zoufá kouč Louis van Gaal.



ONLINE přenos Chelsea - Manchester United sledujte ZDE

MATCH OVERVIEW LEGACY
18. 4. • 18:30
Chelsea FC
Chelsea FC
1:0
ONLINE
18. dubna
18:30
Manchester United
Manchester United
Góly

Domácí: 38. E. Hazard

Hosté:

Sestavy

Domácí: Courtois – Ivanović, Terry (C), Cahill, Azpilicueta – K. Zouma, Matić – Oscar (67. Ramires), Fàbregas (90+2. Mikel), E. Hazard (90+4. Willian) – Drogba.

Hosté: de Gea – A. Valencia, Smalling, McNair, Shaw (80. Blackett) – Mata (70. Januzaj), A. Herrera, Fellaini, Young (70. Di María) – Rooney (C), Falcao.

Náhradníci

Domácí: Čech, Luís, Ramires, Mikel, Willian, Cuadrado, Solanke

Hosté: Valdés, Rafael, Blackett, Di María, Januzaj, Pereira, van Persie

Karty

Domácí: Drogba, Ivanović, Oscar

Hosté: A. Herrera

Rozhodčí

Michael Dean – Simon Long, Darren England

Stadion

Stamford Bridge, London

Návštěva

41 422 diváků

V minulém kole Manchester doslova zničil městského rivala City 4:2. Na Old Trafford fanoušci tleskali dokonalému obratu. O týden později ale nizozemský kouč Van Gaal počítá ztráty. Chybět mu budou v sobotu Jonny Evans, Phil Jones, Marcos Rojo, Michael Carrick a Daley Blind.

„Musím říct, že máme čtyři zraněné, kteří ještě hráli v minulém zápase, takže to není úplně tak dobré pro nás. Měli jsme velkou naději, že alespoň dva hráči by se mohli uzdravit, ale bohužel. Carrick a Rojo jsou mimo. To samé Blind a Jones," vyjmenovával trenér Manchesteru, kdo všechno bude proti Chelsea chybět.

Rudí ďáblové mají v rozkladu jak obrannou čtveřici, tak i problémy se štítovým záložníkem. Trenér Van Gaal dokonce zvažuje, že by na této pozici mohl nastoupit kapitán Wayne Rooney.

„Je to nejhorší možný scénář, protože Rojo a Jones jsou dobří na levém stoperovi. Evans si odpykává trest, takže nemáme mnoho jiných možností. Blind a Carrick mohou hrát defenzivního záložníka, ale já nemám ani jednu náhradu za ně. Jedině, že by Wayne Rooney hrál znovu štítového záložníka,“ prozradil Van Gaal.

Na trávník by se podle jeho slov mohli vrátit Luke Shaw, který je podle Van Gaala už připraven nastoupit, a Radamel Falcao. Právě Falcao by měl na hrotu zastoupit Rooneyho.

Stále ale pro Manchester platí, že chce na Stamford Bridge zvítězit. Van Gaal tvrdí, že chce Blues na jejich hřišti porazit.

„Hrají doma, takže si myslím, že budou určitě spokojeni s losem, ale stále platí, že je chceme porazit. Zároveň chtějí dostat oni nás. Záležet bude na tom, jak dlouho vydrží hráči hrát disciplinovaně,“ vykládal nizozemský trenér na předzápasové tiskovce.

Pravděpodobná sestava United proti Chelsea: De Gea – Valencia, Smalling, Blackett, Shaw – Rooney - Mata, Herrera, Fellaini, Young - Falcao

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

35. kolo
Články odjinud


Články odjinud