20. dubna 2015 • 21:25

Fellaini nehraje, řekl vrátný. Bratr hvězdy United vylekal i Mourinha

Autor: pep
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hodně vtipnou předehru měl šlágr anglické Premier League mezi Chelsea a Manchesterem United. Trenér "Blues" José Mourinho celý týden svůj tým připravoval na hrozbu soupeře jménem Marouane Fellaini. Ovšem těsně před utkáním se k manažerovi Chelsea dostala od vrátného informace, že Fellaini nehraje. V utkání ale belgický záložník s divokým účesem odehrál celých 90 minut. Jak je to možné? Jednoduše, Fellaini má dvojče.



Bývalý záložník Evertonu začíná být hrozbou pro obrany soupeřů. V minulém kole gólem popravil i Manchester City. ,,The Special One “ tak určil taktiku, aby hlavní zbraň záložní řady United eliminoval. Ovšem příprava se málem ukázala jako zbytečná. Hotelový vrátný kouče těsně před utkáním upozornil: ,,Fellaini hrát nebude, teď si byl v civilu u Hazarda pro lístky.“

To se ale věčnému puntičkáři Mourinhovi nezdálo. Na googlu si dal vyhledat Fellainiho bratra a našel následující - Mansour, dvojče slavného fotbalisty. Šel tak zpátky za vrátným s fotkou a zeptal se: ,,Tenhle, nebo tenhle?“ Vrátný mu ukázal na Mansoura. Bratr totiž také nosí na hlavě ,,květákový“ účes, sourozenci jsou tak opravdu k nerozeznání.

Bratr záložníka Manchesteru United Marouane Fellainiho, dvojče MansourFoto Repro youtube.com

Příprava na United tím pádem nepřišla vniveč, Fellaini nastoupil v barvách United od první minuty. Defenzivní univerzál Kurt Zouma belgického reprezentanta uhlídal a tak se Chelsea mohla radovat z možná rozhodující výhry v honbě za titulem. Vyhrála 1:0, vítěznou trefu zařídil Eden Hazard.

Chelsea by mistrovský titul mohla slavit už 29. dubna, pokud zvládne duely s Arsenalem a Leicesterem. Z primátu v Premier League by se radovala po pěti letech. 

SESTŘIH Premier League: Chelsea - Manchester United 1:0
Video se připravuje ...

Marouane Fellaini se raduje ze vstřelené branky
Marouane Fellaini se raduje ze vstřelené branky

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud