30. června 2015 • 15:19

Hunt tě měl zabít! Fanoušci vyhrožují Čechovi smrtí, pálili i dres

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Arsenalu jásají, příznivci Chelsea smutní, ale valná většina z nich Petru Čechovi k přestupu do týmu londýnského rivalova popřála a poděkovala mu za jeho výkony v modrém dresu. Našlo se ale i pár vyšinutých jedinců, kteří zamořili internet třeba výhrůžkami smrtí.



„Až budeme hrát s Arsenalem, přinesu si na Stamford Bridge ostřelovací pušku. Bude za… skvělé vidět na trávníku Čechovu krev,“ napsalo na Twitter na adresu českého brankáře třeba individuum s přezdívkou @Enegali10, který si ještě přihodil: „Doufám, že tvoje děti budou mít rakovinu.“ Záhy na to účet přestal existovat.

Fanoušek v Kuvajtu zapálil Čechův dres. Jak se ukázalo později, nemyslel to tak úplně vážně
Fanoušek v Kuvajtu zapálil Čechův dres. Jak se ukázalo později, nemyslel to tak úplně vážně

Fanoušci Chelsea napadli po jeho přestupu heslo na WikipediiFoto Twitter.com
Mezi některými fanoušky se ujala i přezdívka had, proti které lze asi těžko něco namítat, nicméně když ji třeba Muneeb doplnil zvoláním odkazujícím na nejvážnější zranění v Čechově kariéře: „Opravdu si přeju, aby Stephen Hunt ukončil tvůj život,“ už je to neakceptovatelný hnus.

Někdo se alespoň pustil do sofistikovanější akce – heslo Petr Čech na anglické verzi Wikipedie pár minut po jeho přestupu začínalo větou: „Petr Čech je helmu nosící had, který hraje za anglický klub Arsenal a českou reprezentaci.“

Smysl pro humor osvědčil i fanoušek Chelsea z Kuvajtu, i když to tak zprvu nevypadalo. Na twitterovém účtu @Tariqalqahtany se totiž objevilo video, jak pomocí spreje pálí Čechův dres. V úterý pak ale Tariq uveřejnil zprávu: „Video smazáno. Dost legrace na jeden den,“ napsal se smajlíkem a hashtagem Díky Petře.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud