30. srpna 2015 • 21:06

United prohráli, De Gea byl na tribuně. Lineker: Ty góly by chytil!

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Manchesteru United nezvládli duel na hřišti Swansea. „Rudí ďáblové“ sice vedli 1:0, ale nakonec prohráli 1:2 a na první Manchester City ztrácí 5 bodů. Jen z tribuny sledoval opět zápas brankář David de Gea. A podle mnohých v čele se známým expertem Gary Linekerem to byla osudová chyba trenéra Louise van Gaala.



De Gea byl na tribuně zatím ve všech soutěžních zápasech United. Rozhodl tak trenér Van Gaal, protože se podle něj španělský gólman nemůže na fotbal plně soustředit. Za všechno mohou neustálé spekulace o odchodu do Realu Madrid.

Jedničkou slavného klubu je tak minimálně prozatím letní posila Sergio Romero. Jenže De Gea je De Gea. Zvlášť v minulé sezoně zachránil svůj tým hned v několika zápasech. Jeho fantastické zákroky United na půdě Swansea chyběly.

2417577:gallery:true:true

„De Gea by možná chytil hlavičku André Ayewa,“ napsal na Twitter bývalý anglický reprezentant a nyní známý komentátor Gary Lineker po vyrovnávacím gólu Swansea.

„Vím, že by De Gea chytil Gomisův gól,“ dodal o chvíli později, když útočník Swansea překonal Romera. Jeho střela skutečně nebyla nechytatelnou pumelicí, jenže argentinský brankář ji přesto pustil do sítě.

United už v závěru vyrovnat nedokázali a poprvé v letošní sezoně prohráli. Louis van Gaal má o čem přemýšlet. Jeho rozhodnutí nechat De Geu na tribuně totiž možná stálo tým důležité body.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud