12. února 2016 • 15:05

Van Gaal našel viníka: Za negativní atmosféru může expert Scholes

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nejen výsledky a výkony, ale prý i mediální útoky Paula Scholese mohou za špatnou atmosféru v Manchesteru United. Trenérovi Louisi van Gaalovi se kritika bývalého hráče „rudých ďáblů“ nelíbí a chce, aby začal v televizi mluvit pozitivněji.



Paul Scholes v roli televizního experta mockrát kritizoval Van Gaalovu taktiku a označil jeho "herní styl za nudný". To fanoušci United chápou tak, že se klub vzdaluje od úspěšného modelu Sira Alexe Fergusona místo toho, aby se mu spíš přibližoval.

Van Gaal si teď postěžoval, že Scholesovy výroky jeho týmu nepomáhají a že vytvářejí negativní atmosféru kolem celého klubu. A když připočteme ještě neustálé spekulace o příchodu Josého Mourinha, ocitá se nizozemský kouč pod ohromným tlakem.

„Kritiku jsem vždycky unesl. Třeba v Barceloně bylo velmi kritické prostředí, protože důležitý nebyl jen výsledek, ale i výkon týmu. V Anglii je to trochu jinak. Scholes má právo na svůj názor. Ale vadí mi, že vytváří velmi negativní atmosféru. Možná by měl být víc pozitivní,“ prohlásil Van Gaal.

Údajně měl dokonce požádat svého asistenta Ryana Giggse, aby Scholesovi, svému příteli a bývalému spoluhráči, domluvil a s mediálními útoky přestal. To však nizozemský kouč popřel. „O nic takového jsem nežádal.“

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud