11. září 2016 • 23:19

Skvělý Balotelliho debut ve Francii: Dva góly a výhra nad Marseille

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Bestiální Kacetl. Není člověk, ale robot
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mario Balotelli se při debutu v dresu Nice dvakrát gólově prosadil. Italský útočník, který do jihovýchodní Francie přestoupil z Liverpoolu, tak výrazně přispěl k výhře svého týmu 3:2 ve francouzské lize nad fotbalisty Marseille.



Za hosty se prosadili také dva hráči se zkušenostmi z anglické Premier League: Florian Thauvin, jenž v Marseille hostuje z Newcastlu, a Bafetimbi Gomis, který je kmenovým hráčem Swansea.

VIDEO: První gól Balotelliho

V sedmé minutě otevřel Balotelli skóre, když proměnil penaltu. O chvíli později ale povedenou střelou srovnal Thauvin. Oba týmy se dostaly do dalších šancí, v druhém poločase ale byla o něco aktivnější Marseille a v 72. minutě dostala také k dispozici pokutový kop, s kterým si poradil Gomis.

VIDEO: Druhý gól Balotelliho

Jenže domácí utkání nevzdali a postarali se v něm další obrat. Nejprve po Pereirově přesném centru podruhé skóroval Balotelli a stal se prvním Italem, kterému se tento počin v Ligue 1 povedl, po Marcu di Vaiovi, jenž zaznamenal dvě branky v roce 2006.

Rozhodující gól dal tři minuty před koncem i díky zaváhání brankáře Pelého Cyprien. Nice je po čtyřech kolech v tabulce na druhém místě o skóre za Monakem.

Italský útočník si debut za Nice užíval
Italský útočník si debut za Nice užíval

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud