22. prosince 2016 • 14:55

Balotelli řádil. Nakopl soupeře a dostal červenou, praštil do kamery

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve francouzském Nice ožil, nastartoval svou uvadající kariéru. Přesto se Mario Balotelli nevyvaruje občasných zkratů. Ve středečním duelu s Bordeaux (0:0) dostal v závěru zbytečnou červenou kartu, když ostře dohrál domácího obránce. Při cestě do šaten sice daroval dres dvěma fanouškům, nicméně poté vzteky praštil do televizní kamery.



Balotelli už nebude jiný. Když ho na hřišti někdo vytočí, těžko se italský bouřlivák ovládá. Nervy neudržel v závěru středečního duelu Nice na hřišti Bordeaux, za které odehrál celé utkání s kapitánskou páskou i bývalý český reprezentant Jaroslav Plašil .

Běželo nastavení, když si Balotelli na vlastní polovině zpracovával míč. Dohrál ho domácí stoper Igor Lewczuk. Italský forvard v ostrém souboji dostal rukou do tváře, což ho evidentně vytočilo. Následovala stupidní chyba. Soupeře, který ho připravil o balon, zkopl na zem, což dokazují zpomalené záběry.

Hlavní sudí vše dobře viděl a tasil rovnou červenou. Balotelli byl vyloučený už podruhé v sezoně a zcela zbytečně oslabil svůj tým. Nice navíc dohrávalo o devíti, těsně po Balotellim šel pod sprchy i jeho parťák z útoku Belhanda.

26letý forvard se jen ironicky pousmál, s verdiktem už nic neudělal. Frustrace a naštvání se v něm dál vařila. Cestou do kabin sice věnoval dvěma fanouškům svůj dres, za chvíli ale vztekle strčil do televizní kamery, která zabírala jeho kroky.

Balotelli v "rudém" souboji domácího obránce sice nijak surově nezranil, přesto udělal jasnou klukovinu. Zbytečně pokazil závěr zápasu a především si uškodil sám sobě.

Ve chvílích, kdy se začíná mluvit o jeho rostoucí formě, jde opět na přetřes jeho nevypočitatelná morálka. Pár hodin před výkopem se v médiích objevila slova hráčova manažera Mina Raioly, že útočník se zklidnil a je připravený na návrat do slavné Premier League, kde hrál za Manchester City i Liverpool.

Na hřišti to totiž Balotellimu v aktuální formě jde velmi slušně. Po sezonách na ústupu ve Francii výrazně ožil. V probíhající sezoně za Nice nastřílel ve 14 zápasech 10 gólů a týmu pomohl k průběžné vedoucí pozici v lize.

Italský forvard Mario Balotelli po jednom z bolestivých soubojů
Italský forvard Mario Balotelli po jednom z bolestivých soubojů

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud