25. září 2017 • 15:39

Cavani odmítl milion eur od šéfa PSG. Měl nechat Neymara kopat penalty

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Předseda fotbalového klubu Paris St. Germain Násir Chelajfí nabídl útočníkovi Edinsonu Cavanimu milion eur (asi 26 milionů korun), pokud nechá penalty zahrávat nejdražšího hráče všech dob Neymara. Uruguayec to však odmítl.



Obě hlavní hvězdy se před týdnem pohádaly kvůli penaltě v utkání s Lyonem. Cavani se tehdy nenechal Neymarem přesvědčit, aby mu pokutový kop přenechal. Vzápětí neproměnil a situaci oba hráči bouřlivě probírali i po utkání v šatně.

Podle magazínu L’Equipe má Cavani ve smlouvě klauzuli, že pokud se stane nejlepším střelcem ligy, získá milion eur. Tu samou částku mu nyní šéf klubu nabídl, když se nepohrne k penaltám v honbě za titulem krále střelců. Jenže podle deníku El Pais to Cavani odmítl s tím, že ho nezajímají peníze, ale že po čtyřech letech věrných služeb si zaslouží být exekutorem penalt.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

27. kolo
Články odjinud


Články odjinud