19. května 2018 • 23:08

Úspěch pro Koubka s Rennes. Z pátého místa jde do Evropské ligy

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český brankář Tomáš Koubek si s fotbalisty Rennes zahraje v příští sezoně Evropskou ligu. V závěrečném kole francouzské ligy pomohl svému týmu k remíze 1:1 s Montpellierem, která stačila na udržení konečné páté příčky znamenající přímou účast v základní skupině Evropské ligy.



Do ní se může probojovat i Bordeaux s bývalým reprezentantem Jaroslavem Plašilem, které po dnešní výhře 4:0 v Métách vybojovalo konečné šesté místo a předkolo EL.

Do Ligy mistrů pak z francouzské ligy postupují kromě mistrovského PSG také druhé Monako a Lyon, který výhrou 3:2 nad Nice uhájil třetí příčku před Marseille. Na letošního finalistu Evropské ligy tak zůstala opět jen druhá evropská pohárová soutěž.

Sestupují Mety, Troyes a Toulouse, kterému nepomohla ani výhra 2:1 nad Guingampem, jelikož další ohrožený tým Štrasburk zvítězil 5:0 nad Lille a zachránil se stejně jako Caen remízou 0:0 s PSG.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud