15. září 2019 • 14:24

Neymara vybučeli, ten je smířený: Všechny zápasy budou jako venkovní

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nikoli návratem do Barcelony, ale comebackem do sestavy PSG skončila sága kolem Neymara. Brazilec v sobotu parádními nůžkami rozhodl o výhře 1:0 nad Štrasburkem, musel si u toho ale vyslechnout svoje. Po zápase se k negativním reakcím od vlastních fanoušků vrátil a vysvětlil i situaci ohledně jeho letních námluv s katalánským velkoklubem.



Když hlasatel přečetl jeho jméno v sestavě, když se poprvé dotkl míče, při každé střele či přihrávce. Pokaždé se na Neymara snesla sprška nadávek a bučení od vlastních fandů. Snad jen když vyrovnaný zápas se Štrasburkem rozsekl, byly ohlasy na něj přinejlepším smíšené.

„Není to poprvé, co mě vybučeli úplně všichni,“ přiznal 27letý střelec po zápase. „Je to smutné. Ale uvědomuji si, že od teď pro mě všechny zápasy budou venkovní,“ dodal k tomu, že jej v Paříži už stěží čeká domácí atmosféra.

Fanoušci si na Neymara nachystali i transparenty, některé z nich odkazovaly na fakt, že Brazilec slíbil zaplacení částky 20 milionů eur z vlastní kapsy, aby mohl přestoupit do Barcelony. 

„Všichni vědí, že jsem chtěl odejít. Nebudu zacházet do detailů toho, co se stalo,“ okomentoval letní přestupovou ságu. „Je čas otočit list. Jsem hráčem Paris Saint Germain a nechám na hřišti vše. Nemám nic proti klubu ani jeho fanouškům,“ sdělil.

Proces udobřování začala brazilská hvězda parádními nůžkami, které rozhodly duel se Štrasburkem. V tom samém klání debutovaly za PSG dvě nové tváře - brankář Keylor Navas, který přišel na hostování z Realu Madrid výměnou za mladšího kolegu Alphonse Aréolu, vychytal čisté konto, útočník Mauro Icardi hostující z Interu Milán hrál od 63. minuty a do statistik se nezapsal.

Neymar se v utkání proti Štrasburku hodně snažil, gólové odměny se dočkal až v závěru
Neymar se v utkání proti Štrasburku hodně snažil, gólové odměny se dočkal až v závěru

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud