8. září 2017 • 15:46

Schickův debut za AS Řím v lize? Kvůli zranění z tréninku se odkládá

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Patrik Schick si na první soutěžní utkání za AS Řím musí počkat. Český fotbalista podle agentury ANSA utrpěl při tréninku lehké zranění a přijde o ligový zápas proti svému bývalému klubu Sampdorii. V ohrožení je navíc i jeho start v úterním úvodním duelu Ligy mistrů proti Atléticu Madrid.



Zápas mezi AS a Sampdorií se původně měl hrát v sobotu, avšak kvůli hrozbě silných bouřek byl odložen. Nový termín dosud nebyl stanoven, v případě příznivé předpovědi by se duel mohl uskutečnit v neděli večer.

Schick zamířil do Říma minulý týden na hostování právě z Janova a za rok do hlavního města přestoupí nastálo. Podle médií by se mělo odstupné pohybovat kolem 42 milionů eur, což by z bývalého hráče Sparty a Bohemians 1905 udělalo nejdražší posilu v historii AS. Rekord dosud patřil Gabrielu Batistutovi, který v roce 2000 přišel z Fiorentiny za 36 milionů.

Jednadvacetiletý Schick v minulém ročníku odehrál za Sampdorii 35 zápasů a zaznamenal 13 gólů a pět asistencí. V novém ročníku nastoupil zatím k jedinému utkání a hned šlo o premiéru v AS Řím. Minulý pátek v exhibičním utkání proti brazilskému celku Chapecoense, který před rokem postihla letecká katastrofa, strávil na hřišti 23 minut.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud