3. srpna 2018 • 13:50

Koupili jsme Ronalda! Sampdoria vykradla Juventus, baví svět. A nelže

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Koupili jsme Ronalda, vyhlásila v pátek dopoledne do světa Sampdoria Janov a novou posilu oznámila prostřednictvím totožné grafiky jako před několika týdny Juventus. S tím rozdílem, že italský klub přivedl 20letého záložníka Ronalda Vieiru z anglického Leedsu. Nikoliv slavného rodáka z Madeiry Cristiana Ronalda. Vtipným představením však přístavní klub zaskočil i pobavil na sociálních sítích.



Když před pár týdny oznámil Juventus Turín příchod Cristiana Ronalda z Realu Madrid, udělal to pomocí speciální grafiky s podobiznou portugalské hvězdy a jeho jména s číslem sedm. Oficiální focení v dresu „Staré dámy“ proběhlo až o pár dní později přímo v Turíně.

A na netradiční představení Juventusu v pátek zareagovala Sampdoria Janov, která z anglického Leedsu přivedla 20letého záložníka Ronalda Vieiru.

Místo obyčejného odbytí s fotografií v dresu se PR oddělení přístavního klubu rozhodlo pojmout transfer jako menší žert a oznámilo světu, grafikou po vzoru Juventusu, že podepsali Ronalda. Čímž pobavili spoustu fanoušků po celém světě.

Nová posila Sampdorie Janov Ronaldo Vieira
Nová posila Sampdorie Janov Ronaldo Vieira

Navíc druhý Ronaldo v Serii A nestál balík jako turínská akvizice z Realu. Zatímco Juventus utratil za CR7 přes 100 milionů eur (2,5 miliardy korun), Sampdoria získala mladého fotbalistu za sedm milionů (180 milionů korun).

A kdože vlastně onen janovský Ronaldo je? Jedná se o rodáka z Guineje, který se jako malý kluk přestěhoval do Portugalska a prošel akademií Benfiky Lisabon. Poté se rodina opět přestěhovala, tentokrát do Yorkshire ve Velké Británii a Ronaldo začal hrát za Leeds.

Navíc získal anglické občanství a začal reprezentovat v mládežnických výběrech. Dnes je stabilním členem Albionu do 21 let a od srpna i nově spoluhráč českého reprezentanta Jakuba Jankta.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud