16. července 2019 • 22:45

De Ligt se upíše Juventusu, čeká ho prohlídka: Mám radost, že jsem tady!

Autor: apr
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Hvězdy vyvedly partnerky: kdo dorazil na vyhlášení Fotbalisty roku?
PRVNÍ DOJEM ze čtvrtfinále: Motor se zlepšuje, ale dostává lekci, co Třinec umí
VŠECHNA VIDEA ZDE

Patřil k hlavním oporám při tažení Ajaxu Amsterdam do semifinále Ligy mistrů. I proto se devatenáctiletý stoper Matthijs de Ligt dostal do hledáčku hned několika velkoklubů. Jeho jméno bylo spojováno s přestupem do Manchesteru United, Barcelony či PSG, ale nakonec by měl vítězem v tahanici o nizozemský talent být Juventus. De Ligt totiž v úterý po 22. hodině přistál na letišti v Turíně, kde by měl ve středu absolvovat zdravotní prohlídku a podepsat pětiletou smlouvu.



Další letní megapřestup je na spadnutí. Klíčový muž obrany Ajaxu Matthijs de Ligt přistál v úterý večer na letišti v Turíně, kde by měl pravděpodobně ve středu dokončit svůj přesun do Juventusu. Kapitán nizozemského mistra by měl do „staré dámy“ přestoupit za částku pohybující se kolem 67,5 milionu liber (1,9 miliardy korun).

"Ahoj Bianconeri, mám radost, že jsem tady," pozdravil fanoušky na krátkém videu De Ligt.

Matthijs de Ligt už je v Turíně. Ve středu by měl v Juventusu absolvovat zdravotní prohlídku
Matthijs de Ligt už je v Turíně. Ve středu by měl v Juventusu absolvovat zdravotní prohlídku

Ačkoliv je mu pouhých 19 let, patří již dva roky k hráčům seniorské nizozemské reprezentace, za kterou odehrál 17 utkání. Jako kapitán dovedl Ajax do semifinále Ligy mistrů, ve kterém padl s Tottenhamem až kvůli gólu z nastavení druhé půle odvety.

De Ligt by měl během středy absolvovat u vítěze posledních osmi ročníků Serie A zdravotní prohlídku a následně podepsat s Juventusem smlouvu. 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud