9. října 2012 • 11:44

Auu, tohle bolí. Obránce Dortmundu nalétl do tyčky a praštil se mezi nohy

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Fotbalisté jsou často považováni za nafintěné slečinky, které jen polehávají na trávníku a v soukromí se producírují v upnutých trikách a drahých kabelkách. Obránce Dortmundu Lukasz Piszczek však názorně předvedl, jak moc může nejpopulárnější sport planety bolet. Ve snaze zabránit gólu nalétl přímo do tyče a bolestivě se narazil do choulostivých míst...



Dortmund hrál v neděli na hřišti Hannoveru, od 26. minuty vedl díky zásahu Lewandovského 1:0. Na konci poločasu mohli domácí vyrovnat, nebýt obětavého zákroku krajního beka Lukasze Piszczeka.

Balon po krásném uvolnění domácího útočníka zcela nezadržitelně mířil do sítě, gólman Weidenfeller ležel překonaný na zemi. Na poslední chvíli zasáhl polský reprezentant, který na brankové čáře vykopl míč na roh.

Piszczek za skvělý defenzivní zákrok zaplatil vysokou cenu. V plné rychlosti po odehrání balonu nalétl na pravou tyčku, trefil se přímo mezi nohy. Opora Dortmundu v tu chvíli jistě pocítila známou bolest, kterou zažil téměř každý chlap.

27letý reprezentant se z hrozivého nárazu v šatně oklepal, bundesligovou bitvu dohrál až do konce. Dortmund si nakonec ze hřiště 5. týmu tabulky veze remízu 1:1, když před koncem utkání vyrovnal Diouf. 

Polský obránce Dortmundu Lukasz Piszczek utrpěl v utkání s Hannoverem nepříjemný pád Polský obránce Dortmundu Lukasz Piszczek utrpěl v utkání s Hannoverem nepříjemný pádFoto Repro youtube

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud