12. srpna 2013 • 11:39

Skandál v bundeslize. Míč byl v brance, ale sudí gól neviděl

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skandál! Míč překročí brankovou čáru, tým chce slavit gól, jenže má smůlu, protože sudí to přehlédne a nechá pokračovat ve hře. Přesně tohle se stalo v sobotním bundesligové bitvě Hoffenheimu s Norimberkem (2:2) za stavu 1:0 pro domácí. Příznivců zavedení videa do fotbalu je zase víc, sporné momenty se totiž pravidelně opakují.



Zaveďte video do fotbalu! Tohle teď určitě budou křičet fanoušci bundesligového Hoffenheimu. V domácí bitvě s Norimberkem sice vedli 1:0 a byli spokojení. Jenže pak to přišlo.

Míč končí po obloučku Vollanda za brankovou čarou a lavička domácích se raduje z gólu. Střelec běží k rozhodčím a ukazuje, o jaký kus byl míč v brance, brankář Norimberku jen sklesle stojí, vypadá to, že je smířený s tím, že dostal gól.

Sudí ale i přes konzultace branku neuzná a hráči Hoffenheimu se jen chytají za hlavu. Fanoušci bouří nespokojeností, ale nic nezmůžou.  To snad není možné, myslí si.

V tu chvíli sice Hoffenheim cítí křivdu, nebolí ho ale tolik, protože vede. Náskok pak dokonce navýší na 2:0 a zdá se, že ho přehmat arbitrů nebude bolet. Jenže opak je pravdou. Nakonec se Norimberk zmátoří a srovnává na 2:2. Nebýt omylu sudích, nejspíš by Hoffenheim slavil tři body.

Anthony Modeste zvyšoval na 2:0 pro Hoffenheim, jenže o náskok ve druhé půli tým přišel
Anthony Modeste zvyšoval na 2:0 pro Hoffenheim, jenže o náskok ve druhé půli tým přišel

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud