12. listopadu 2014 • 11:57

Guardiola je maniak! Kvůli taktice volá i ve 3 v noci, říká Robben

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Perfekcionista a puntičkář, který musí mít zmáklé vše do detailů. Tak vnímají trenéra Bayernu Mnichov Pepa Guardiolu všichni fotbalisté, kteří pod ním trénovali. Že je španělský kouč schopný skutečně všeho, potvrzuje i hvězda bavorského klubu Arjen Robben. „Je to fotbalový maniak,“ tvrdí Nizozemec.



O tom, že je Guardiola pořádný pedant, už se hráči Bayernu přesvědčili několikrát. Náročný kouč nestrpí žádné prohřešky či pozdní příchody. Dokonce svým svěřencům nařídil, že po každém tréninku i zápase musí jíst společně.

Další věcí, na které si bývalý trenér Barcelony potrpí, je taktika. Se svými hráči neustále zkouší změny rozestavení, při tréninku je schopen zastavit cvičení kvůli nejmenším detailům. Vše musí být podle šéfa.

„Klidně vám zavolá ve tři v noci kvůli taktice,“ prozradil Robben . „Neustále přemýšlí o nových systémech. Zlepšili jsme se a jsme více adaptibilní,“ pokračuje nizozemský reprezentant.

Sám Robben se prý cítí v Bayernu skvěle. „Byl jsem v top klubech Evropy, ale v Bayernu se cítím maximálně šťastný. Mám za sebou několik sezon a na odchod nemám ani pomyšlení,“ zakončil záložník mnichovského klubu.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud