Karel Häring
1. února 2015 • 18:50

O Kadlece je zájem. Chtěl ho i Eindhoven, Frankfurt ovšem odmítl

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalový útočník Václav Kadlec měl velmi blízko k tomu, aby jarní část strávil na hostování v PSV Eindhoven. Vedení jeho Eintrachtu Frankfurt však nakonec nabídku nizozemského celku – stejně jako dánského klubu FC Midtjylland – odmítlo.



„Oba kluby předložily oficiální nabídky. Eindhoven mimo jiné proto, že se mu zranil hráč na Vaškově pozici. Ovšem sportovní vedení klubu řeklo na obě ,Ne‘,“ potvrdil Sportu Pavel Paska, hráčův manažer a šéf společnosti ISM. Zástupci Eintrachtu už v týdnu oznámili, že Kadlec, navzdory malému podzimnímu vytížení, nikam nepůjde.

Byl to však spíš signál směrem k německým klubům. O víkendu totiž probíhala jednání s lídry nizozemské a dánské ligy, což byl zřejmě důvod k tomu, proč se dvaadvacetiletý hráč neobjevil v sobotním utkání Eintrachtu ve Freiburgu (1:4) ani na lavičce.

Midtjylland podle německého Bildu nabízel hostování s opcí ve výši dvou milionů eur, což Frankfurt odmítl a nakonec Kadlece nepustil ani do Eindhovenu ani do Dánska do konce sezony i bez opce.

To potvrzuje předchozí zprávy, že vedení stále věří v potenciál bývalého hráče Sparty, ačkoliv v této sezoně zatím nastoupil jen ke čtyřem zápasům. Nicméně není vyloučeno, že ještě do zítřejší půlnoci, kdy končí přestupové okno, Eintracht přece jen kývne.

Více o možném přestupu Václava Kadlece čtěte v pondělním vydání deníku Sport.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud