10. září 2017 • 17:53

SESTŘIHY: Český souboj pískala žena, Kadeřábek pomohl porazit Bayern

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Český souboj v nejvyšší německé fotbalové soutěži, který jako první žena v historii řídila v roli hlavní rozhodčí Bibiana Steinhausová, skončil bez vítěze. Hertha Berlín v sestavě s Vladimírem Daridou neudržela vedení z prvního poločasu a Werder Brémy si odvezl z hlavního města bod za remízu 1:1. Za hosty odehráli celý zápas brankář Jiří Pavlenka a obránce Theodor Gebre Selassie. Cenný skalp si připsal Pavel Kadeřábek s Hoffenheimem, který zdolal mistrovský Bayern 2:0. Stejně jako Bayern, také Dortmund poprvé v sezoně ztratil body, když pouze remizoval bez branek na hřišti Freiburgu. 



MATCH OVERVIEW LEGACY

Hoffenheim poslal Uth do vedení proti Bayernu v 28. minutě, když obrana Bayernu nezachytila Kramaričovo rychlé autové vhazování. V závěru poločasu mohl odchovanec Kolína nad Rýnem zvýšit náskok, jeho skákavou střelu k tyči ale brankář Neuer vyrazil. V 51. minutě už ale na jeho další pokus nestačil a Uth tak stylově oslavil jubilejní 50. bundesligový duel v dresu Hoffenheimu. Vedení Hoffenheimu podržel i gólman Baumann, který se například v 81. minutě vytáhl proti Martínezově hlavičce po centru Jamese Rodrígueze, jenž odehrál první minuty za Bayern po příchodu z Realu Madrid.

SESTŘIH: Hoffenheim - Bayern 2:0. Hosté zaskočili favorita s Kadeřábkem v sestavě
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Skóre otevřel ve 38. minutě Mathew Leckie, jenž využil poskytnuté výhody po střetu dvou hráčů na hranici velkého vápna a z úhlu prostřelil Pavlenku. Vyrovnání přišlo v 59. minutě z kopačky Delaneyho, jehož skrytá střela prošla až do sítě.

Brémy získaly první bod v novém ročníku, přesto zůstaly na sestupové pozici. Hertha je se čtyřmi body ze tří zápasů osmá.

SESTŘIH: Hertha - Brémy 1:1. Český boj bez vítěze, poprvé pískala žena
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

SESTŘIH: Schalke 04 - Stuttgart 3:1. Domácí rozhodli v úvodu druhé půle
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Pro Dortmund nezačal zápas dobře. Během první půlhodiny se zranili obránci Bartra a Schmelzer, za zákrok na druhého jmenovaného dostal červenou kartu debutant v dresu domácích Ravet, jenž do Freiburgu přišel v srpnu z Young Boys Bern. Po přestávce Borussia soupeře zatlačila a jasně přestřílela, jen tři z celkových 27 střel ale mířily přímo na branku.

SESTŘIH: Freiburg - Dortmund 0:0. Favorit ztratil i proti desíti
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Po pěti měsících zasáhl do bundesligového zápasu záložník Augsburgu Jan Morávek. Odehrál posledních 20 minut duelu s Kolínem nad Rýnem a mohl se radovat z vítězství 3:0, o které se hattrickem postaral Alfred Finnbogason.

SESTŘIH: Augsburg - 1. FC Köln 3:0. Morávek byl po 5 měsících na hřišti
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

Mohuč získala první body v sezoně, když otočila zápas s Leverkusenem a zvítězila 3:1. Nováček Hannover udržel i po třetím kole neporazitelnost, ve Wolfsburgu remizoval 1:1. Frankfurt vyhrál 1:0 v Mönchengladbachu, o čemž rozhodl navrátilec do bundesligy Kevin-Prince Boateng.

SESTŘIH: Mohuč - Leverkusen 3:1. Hosté stále čekají na výhru
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

SESTŘIH: Wolfsburg - Hannover 1:1. Nováček ještě neprohrál
Video se připravuje ...

MATCH OVERVIEW LEGACY

MATCH OVERVIEW LEGACY

Bezgólový stav zlomil v 67. minutě výstavní ranou ze střední vzdálenosti Keita. O necelých deset minut později mohl vyrovnat střídající Sven Schipplock, avšak brankář Lipska Péter Gulacsi jeho střelu zastavil na brankové čáře.

Z protiútoku zpečetil vítězství Lipska po vydařené individuální akci Werner, jenž se trefil potřetí v sezoně. Stejný počet gólů zaznamenal také v reprezentační přestávce, jednou se prosadil i při výhře 2:1 nad českým týmem v Praze. Hamburk přišel o první body v sezoně.

SESTŘIH: Hamburk - RB Lipsko 0:2. Vicemistr připravil domácí o první body
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud