15. září 2017 • 15:20

Matthäus varuje Bayern: Ať trenér něco udělá, jinak nastane totální chaos

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Začátek sezony v podání Bayernu? Není to suverénní jízda, jak jsou v Mnichově zvyklí! Někdejší velká opora bavorského klubu Lothar Matthäus varuje, že může být mnohem hůř. Upozorňuje na signály, které vypovídají o špatném rozpoložení řady hvězd. „Už dlouho nebyl v Bayernu takový neklid,“ řekl Matthäus pro deník Bild.



Disciplína byla vždy velkou zbraní německých týmů a Bayernu obzvlášť. Od začátku sezony ale hned několik zvučných hráčů dalo najevo, že jsou se současným stavem v Bayernu nespokojeni.

Kanonýr Robert Lewandowski si stěžoval na slabou aktivitu na přestupovém trhu, záložník Thomas Müller zase na nedostatečné vytížení, protože ještě neodehrál celých 90 minut v kuse. A záložník Franck Ribéry zase vztekle odhodil dres při příchodu na střídačku při odchodu z hřiště v utkání Ligy mistrů proti Anderlechtu (3:0).

Podle Matthäuse, který s Bayernem získal sedm titulů, by měl trenér Carlo Ancelotti okamžitě reagovat. „Musí být tvrdý. Víc než kdykoliv v předchozím roce a půl. Jinak brzy nastane totální chaos. A nevím, jestli to chce udělat, nebo to už udělal interně,“ zauvažoval mistr světa i Evropy, který má za sebou i nepříliš úspěšnou trenérskou kariéru.

Nyní by Ancelottimu doporučil, aby s hráči měl pohovory. „Musí být opět disciplinovaní a bojovat proti všemu, co ohrozí úspěch. Pokud to bude nezbytné, musí trenér poslat některého hráče i na tribunu,“ navrhnul.

Kritika na adresu Bayernu vzrostla po prohře v Hoffenheimu 0:2 v minulém kole bundesligy, další zápas čeká obhájce titulu zítra na domácí půdě proti Mainzu.

SESTŘIH: Hoffenheim - Bayern 2:0. Hosté zaskočili favorita s Kadeřábkem v sestavě
Video se připravuje ...

NEJ moment bundesligy: Podívejte se, jak podavač míčů přispěl ke gólu proti Bayernu
Video se připravuje ...

SESTŘIH Ligy mistrů: Bayern - Anderlecht 3:0. Cestu za výhrou odstartovala penalta
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud