3. října 2017 • 10:50

Bayern pod Ancelottim: Hráči tajně víc trénovali, Ribéry tlačil na prezidenta

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jak dny od konce Carla Ancelottiho v Bayernu Mnichov plynou, objevují se na veřejnosti stále nové informace ze zákulisí bavorského klubu. Podle německého magazínu Kicker byli hráči s metodami zkušeného trenéra natolik nespokojeni, že si organizovali vlastní tréninky v soukromí. Arjen Robben navíc prohlásil, že i jeho malý syn trénoval kvalitněji než elitní německý klub.



Kolem konce italského kouče na lavičce bavorského klubu toho bylo řečeno už mnoho, ale německým médiím se daří získávat stále nové informace.

Zatímco minulý týden vyšlo na povrch, že proti 58letému trenérovi byla pětice zkušených hráčů ( Robben , Ribéry , Boateng, Müller a Hummels), nyní přišel magazín Kicker s tvrzením, že hráči, kterým se Ancelottiho tréninky zdály slabé, organizovali soukromé jednotky navíc, kde si sami přidávali.

Nizozemský křídelník Arjen Robben se navíc do Ancelottiho v rozhovoru pro Kicker tvrdě opřel. Nejdříve ho po prohře 0:3 s PSG odmítl podpořit a po jeho odvolání si na rozloučenou přisadil, že lepší tréninky měl i jeho syn v mládežnickém klubu.

SESTŘIH: Hertha - Bayern 2:2. Mistr se trápí, dvoubrankové vedení nestačilo
Video se připravuje ...

Podle Bildu zase Franck Ribéry pokaždé, když nebyl v základní sestavě, či byl brzy střídán, zuřivě volal prezidentovi Bayernu Ulimu Hoenessovi a stěžoval si. Nespokojený měl být i brankář a ikona klubu Manuel Neuer.

Ancelotti dovedl Bayern v minulé sezoně k mistrovskému titulu s konečným náskokem 13 bodů. V aktuální sezoně ztratil pouze tři zápasy - v lize měl manko ze třetí příčky na vedoucí Dortmund tři body a v Lize mistrů ostudně padl na hřišti PSG 0:3.

Na jeho místo dočasně nastoupil asistent a bývalý hráč klubu Willy Sagnol, ale ani po personálních změnách v sestavě Bayern nezapnul. Na půdě Herthy Berlín pouze remizoval 2:2. Spekuluje se, že novým koučem by měl být Thomas Tuchel, jenž naposledy vedl Borussii Dortmund, jenže zatím nedošlo k žádnému většímu posunu v jednáních.

Bývalý kouč Bayernu Carlo Ancelotti
Bývalý kouč Bayernu Carlo Ancelotti

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud