30. října 2017 • 12:20

Kadeřábek má natržený vaz v koleni. Může chybět až šest týdnů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalista Hoffenheimu Pavel Kadeřábek má po víkendovém domácím utkání německé ligy s Mönchengladbachem (1:3) natržený postranní vaz v levém koleni a čeká ho delší pauza. Mimo hru bude minimálně tři týdny, pauza se však může protáhnout až na dvojnásobek.



Kadeřábek se zranil v první půli a pět minut po přestávce musel střídat. "Srazil jsem se s Vestegaardem a noha se mi v souboji lehce otočila. Zkoušel jsem to ještě rozběhat na začátku druhého poločasu, ale opravdu nešlo hrát dál," uvedl Kadeřábek v tiskové zprávě agentury Sport Invest, která ho zastupuje.

"Doba léčení bude minimálně tři týdny. Doktoři říkali, že se však může protáhnout až na šest týdnů. Následující program je jasný: na tréninku se mi vždycky bude věnovat jeden fyzioterapeut a společně opravdu intenzivně budeme rehabilitovat," dodal pětadvacetiletý pravý obránce.

Jeho zranění znamená, že nebude v úterní nominaci trenéra české reprezentace Karla Jarolíma na turnaj v Kataru, kde národní tým změří síly s Islandem a domácím výběrem.

"Samozřejmě nevím, jestli bych na ty dva přípravné zápasy byl v nominaci, ale pokud ano, tak mě to mrzí moc. Možnost reprezentovat je pro mě vždycky velká čest, navíc se člověk potká s kamarády, které přes rok nemá moc možnost vidět," uvedl Kadeřábek.

V kariéře se mu dosud zranění vyhýbala. "Tohle je bohužel typ zranění, které člověk neovlivní preventivním cvičením a dobrou regenerací. Každé zranění je nepříjemné, protože vypadnete z rytmu. Nedá se nic dělat, jsem rád, že zranění není vážnější, a udělám vše pro to, abych byl zase co nejdříve na hřišti," doplnil Kadeřábek.

SESTŘIH: Hoffenheim - Mönchengladbach 1:3. Hosté otočili zápas
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud