14. prosince 2017 • 13:05

Kadeřábek makal na gól ve stylu: Ten míč tam dotlačím! Kouč ho za to ocenil

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nebyl uvedený jako jediný střelec Hoffenheimu při vítězství nad Stuttgartem 1:0. Bez Pavla Kadeřábka by ale k takovému výsledku nedošlo. Český reprezentant ukázal při rozhodujícím momentu správnou zarputilost a po konci utkání se dočkal pochvaly od trenéra Juliana Nagelsmanna.



Domácí měli proti Stuttgartu převahu, ale gólově ji dokázali vyjádřit až v 81. minutě. Kadeřábek si naběhl do vápna, kde k němu přistál centr, bránící Emiliano Insua v souboji s ním neobstál a bývalý hráč Sparty poslal míč do tyče.

Před brankou Stuttgartu vypukl doslova požár. Jeden z bránících hráčů vrátil míč zpátky ke Kadeřábkovi, ten prokázal přehled a tentokrát zvolil přihrávku na Marka Utha. Pro něj už šlo o snadnou práci, zblízka zakončil. "Pavel, tyč, Pavel, Mark, anoooo!" shrnul akci klubový účet na Twitteru.

Když Nagelsmann hodnotil gólový moment, ocenil hlavně Kadeřábkův přínos. „Pavel opravdu tvrdě bojoval, aby padl náš gól. Vlastně se mohlo i pískat,“ zmínil, že bránící Insua se balonu nejspíš dotkl rukou. Videorozhodčí nakonec do akce nemusel.

SESTŘIH: Hoffenheim - Stuttgart 1:0. Rozhodla Kadeřábkova akce
Video se připravuje ...

Jaké je zatím Kadeřábekova sezona? Před ní nejdřív prodloužil v současném působišti smlouvu do léta 2021. Zezačátku po dohodě s trenérem nastupoval pouze v pohárových zápasech, pak se podílel na výhře nad Bayernem, na konci října pak přišla vážná komplikace. Natržená sval ho vyřadil na měsíc ze hry. Od vysoké výhry nad Lipskem 4:0 už zase patří do sestavy, jeho tým se navíc drží v boji o příčky pro Ligu mistrů. Z pátého místa zaostává jen o tři body za druhým Schalke.

Kadeřábek si po dvou a půl letech v bundeslize vybudoval slušné renomé. Podle informace italských médií se objevil na seznamu možných posil pro Juventus Turín. Klub, v jehož vedení působí Pavel Nedvěd , si určitě napsal plus při pohledu na poslední Kadeřábkův start.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud