9. ledna 2018 • 19:09

Omluvil se, trestu ale neunikne. Kouč Leverkusenu zaplatí za simulování

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Pokutu 12.000 eur (306 tisíc korun) dostal fotbalový trenér Heiko Herrlich z Bayeru Leverkusenu za nafilmovaný pád během prosincového zápasu Německého poháru. Bývalý reprezentant se po lehkém kontaktu s hráčem Mönchengladbachu, který si běžel za postranní čáru pro míč, teatrálně skácel k zemi.



Herrlich se hned po zápase, který Bayer vyhrál 1:0, omluvil, postih od svazové disciplinární komise ho však neminul. "Stalo se to v afektu. Vypadalo to určitě hloupě a chci se za to omluvit. Stydím se," litoval hned po utkání šestačtyřicetiletý kouč. Dnes pokorně dodal, že pokutu přijímá.

Herrlich se stal terčem posměchu 20. prosince v 75. minutě pohárového osmifinále, kdy Leverkusen držel těsné vedení. Míč mířící za čáru si nejprve nechal projít mezi nohama, snad aby získal čas. A pak nasimuloval pád poté, co do něj lehce strčil Denis Zakaria, neboť mu stál v cestě.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

34. kolo
Články odjinud


Články odjinud