2. února 2018 • 12:56

S Herthou na celý život. Německý klub nabízí permanentku v podobě tetování

Autor: pav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Nechcete řešit před každou sezonou obnovování permanentky na svůj oblíbený klub? Co si takhle pořídit vstupenku na celý život, kterou nemusíte nikdy nosit, protože ji budete mít přímo na těle? Přesně to teď nabízí Hertha Berlín, bundesligový klub, za který nastupuje i český reprezentant Vladimír Darida.



Jedenáctý klub aktuální sezony rozjel soutěž nazvanou Die Dauerkarte Deines Lebens - Permanentka vašeho života. Jeden šťastný fanda bude mít na berlínském Olympijském stadionu rezervované své místo na každý domácí zápas až do konce svých dnů.

K výhře stačí jediná věc - kontaktovat klub se vzkazem, proč byste měli permici získat právě vy. Vězte ale, že celá věc má háček.

Vítěz totiž nedostane fyzický lístek či kartičku, vstupenka bude vytetovaná na jeho těle. "Vybraný kandidát obdrží neobyčejný kus umění. Na jeho těle se bude skvět naše modrobílá vlajka, mapa města a silueta stadionu, ale také QR kód.

Ten mu bude sloužit jako vstupenka na všechny domácí bundesligová utkání Herthy - po zbytek jeho života!" stojí na oficiálním webu klubu. Co myslíte, najde se dost nadšenců, kteří by si z lásky k berlínskému klubu nechali zvěčnit vstupenku na tělo?

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

30. kolo
Články odjinud


Články odjinud