Jan Podroužek
7. srpna 2018 • 12:30

Kadeřábka vábí Itálie! Ve hře je aktivní AS Řím a Neapol s Ancelottim

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Sinsheimu, obci v Bádensku-Württembersku, má všechno. Hraje v Hoffenheimu za výborný tým a rodina je spokojená. Ovšem to nic nemění na tom, že zájemci se nenechají odbýt. Kolem Pavla Kadeřábka velmi vážně krouží podle informací Sportu AS Řím a Neapol.



Už na začátku léta se o Pavla Kadeřábka ucházeli v Itálii. Tehdy byl hlavním zájemcem Inter Milán, ten si ovšem pozici pravého beka nedávno vyřešil příchodem chorvatského vicemistra světa Šimeho Vrsaljka. Vedle Interu se poptávala i Valencia a Southampton.

Aktuální je v současné době ovšem zájem AS Řím a Neapole.

První je na letním trhu jak utržený ze řetězu, seznam jeho posil už přesáhl desítku. Z toho jsou tři ekonomické bomby – Justin Kluivert z Ajaxu za skoro 18 milionů eur, Javier Pastore z PSG za necelých 25 milionů eur, a nejvíc klub vydal zatím za záložníka Bryana Cristanteho z Bergama, 30 milionů eur.

Český obránce Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu
Český obránce Pavel Kadeřábek v dresu Hoffenheimu

Ramón Rodríguez Verdejo, známější pod přezdívkou Monchi, uznávaný sportovní ředitel a strůjce úspěchů FC Sevilla, který nyní řídí sportovní politiku AS, nehodlá brzdit.

Má ale zdatnou konkurenci, Kadeřábka může zlákat osoba nového trenéra Neapole Carla Ancelottiho.

„Můžeme potvrdit, že obecně registrujeme velký zájem o Pavla Kadeřábka. Ve hře je několik italských klubů, přestup ještě v rámci tohoto transferového okna proto nemůžeme vyloučit. Další variantou ovšem je, že Pavel zůstane v Hoffenheimu, kde je spokojený,“ prohlašuje agentura Sport Invest, která reprezentačního obránce zastupuje.

Kadeřábek: Nabídka od lepšího klubu než Hoffenheim? Ničemu se nebráním
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

31. kolo
Články odjinud


Články odjinud