28. prosince 2018 • 10:31

Lavička bude zachraňovat Wroclaw! Klub ho představí příští týden

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Vaniak: Staněk se ti dostane do hlavy, Vindahl Čechy nepředčí. Na EURO...
V čem se Pardubice zlepšily? Pánik - bez komentáře. Marinčin by chyběl hodně
VŠECHNA VIDEA ZDE

Po Austrálii si vyzkouší druhou zahraniční štaci. Pestrá kariéra Vítězslava Lavičky bude podle informací iSport.cz pokračovat v Polsku, kde se pětapadesátiletý trenér ujme Slasku Wroclaw. Čtrnáctý tým Ekstraklasy by měl angažování českého kouče oficiálně oznámit příští týden.



Po odchodu od české reprezentace do 21 let bez práce dlouho nezůstal. Vítězslav Lavička se podle informací iSport.cz dohodl na smlouvě ve Slasku Wroclaw, čtrnáctém týmu polské Ekstraklasy, který na jaře čeká tuhý boj o záchranu.

Ve Wroclawi dříve působil jiný český trenér Stanislav Levý a sezonu zde zahájil i záložník Kamil Vacek, který pak nicméně přestoupil do dánského Odense. Na soupisce Slasku nyní žádný český fotbalista nefiguruje.

Lavička byl v posledních dnech spojován i s návratem do Sparty, jenže ta pro jaro potvrdila ve funkci Zdeňka Ščasného navzdory tomu, že letenský klub ztrácí po podzimu na první Slavii sedmnáct bodů.

 

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud