20. května 2009 • 17:24

Brazilec Ronaldo jako malý kluk

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Dresy repre? Neurazí, ale žádná sláva. Konečně zajímavé nápady, ale sráží je…
Dostál: Moc se mi líbí Kovář. Staňkovi pomohla Slavia, kdo ale jako trojka?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Slavný fotbalový útočník Ronaldo si možná nějaký čas v brazilské lize nezahraje. Televizní kamery ho totiž při nedělním duelu Corinthians s Botafogem zachytily, jak jednoho ze soupeřových hráčů tahá za vlasy, a událostí se začala zabývat disciplinární komise.



"Vyžádali jsme si záznam a ve čtvrtek ho budeme analyzovat. Já osobně jsem tahání za vlasy ve fotbale ještě nezažil," citovala agentura Reuters Paula Schmitta z disciplinární komise brazilského svazu.

Dvaatřicetiletý Ronaldo se při utkání, které skončilo bezbrankovou remízou, dostal do konfliktu se záložníkem Botafoga Fahelem a v jednu chvíli ho zatahal za vlasy.

Fahel prohlásil, že si na Ronaldovo chování při utkání stěžoval rozhodčímu, ale po zápase už to prý neřešil. Dvojnásobný mistr světa Ronaldo se v dresu Corinthians vrátil k fotbalu po roční pauze zaviněné zraněním kolena.

V Brazílii se bývalému hráči Barcelony, Realu Madrid, Interu a AC Milán daří, dal už osm gólů.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud