17. října 2010 • 21:00

VIDEO: Zhubni Ronaldo, protestují fanoušci

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanouškům trápícího se brazilského klubu Corinthians došla trpělivost s útočníkem Ronaldem. Podle agentury AP během sobotního tréninku asi tři stovky příznivců demonstrovaly proti nadváze slavného fotbalisty.



Fanouškům se nelíbí, že Ronaldo je nejlépe placeným hráčem klubu, ale kvůli nedostatečné fyzičce nastoupil v dosavadním průběhu ligy jen ke třem utkáním. Corinthians navíc v posledních šesti zápasech brazilské ligy nevyhráli a propadli se na třetí místo tabulky.


Devět kol před koncem soutěže ztrácejí na vedoucí Cruzeiro pět bodů. Fanoušci proto na tréninku hráčům nadávali a dokonce vyhrožovali: "Když už nehrajete pro lásku, budete hrát ze strachu." Na Ronalda pak mimo jiné pokřikovali: "Začni hrát fotbal. Corinthians nejsou lázně."

Ronaldo přiznal, že fanoušci mají na nespokojenost právo, ale s protestem nesouhlasil. "Tohle klubu nepomůže. Měli by nás víc respektovat," prohlásil dvojnásobný mistr světa.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

Články odjinud


Články odjinud