16. ledna 2011 • 16:38

VIDEO: Fotbalová nádhera! Cani dal gól z půlky

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Mluvit v půlce ledna o gólu roku je možná trochu troufalé, ale tenhle zásah se rozhodně zařadil mezi velké favority. Cani ze španělského Villarealu se totiž v sobotu do sítě Osasuny trefil fantasticky - přímo z půlicí čáry.



Osasuna jen před dvěma minutami vyrovnala na 1:1, když se míč dostal na půlce ke Canimu. Ten si všiml, že gólman Ricardo je dál z branky a poslal milimetrově přesný projektil přímo za jeho záda. Vedení už Villareal nepustil a nakonec vyhrál 4:2.

Cani přitom v duelu vůbec neměl hrát. Minulý týden totiž vztekle hodil lahev s pitím na kouče Realu Josého Mourinha, který slavil gól před lavičkou Villarealu, a i na lavičce dostal červenou kartu.

Podívejte se na Mourinhovu oslavu a Caniho hod lahví:

José Mourinho slavil před lavičkou "Žluté ponorky"
Video se připravuje ...

Ta byla ale po dodatečných protestech "žluté ponorky" změněna jen na žlutou, a tak mohl nakonec nastoupit. A dát famózní gól, o kterém se bude mluvit ještě hodně dlouho.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud