17. dubna 2011 • 12:08

Mourinho vs. novináři: Válka pokračuje

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Boj trenéra Realu Madrid Josého Mourinha s madridskými médii pokračuje. Před sobotním derby s Barcelonou portugalský kouč poslal na tiskovou konferenci svého asistenta Aitora Karanku, po remíze 1:1 zase odmítl odpovídat na jejich otázky.



Osmačtyřicetiletý Mourinho tak reagoval na incident z tiskové konference před zápasem, ze které odešlo zhruba třicet novinářů na protest proti tomu, že Mourinho místo sebe poslal Karanku.

Bývalý kouč Chelsea po utkání, které Real dohrával po vyloučení Raúla Albiola v deseti, nejprve otázky madridských novinářů ignoroval a odpovídal pouze zahraničním a barcelonským médiím.



Nakonec však mlčení po jednom z dotazů madridských novinářů prolomil. "Jste ředitel deníku AS?" zeptal se. "Protože jestli ne, tak vám nemůžu odpovědět. Když se totiž podle vaší logiky vy nebavíte s mým asistentem, tak já se budu bavit jen s vašimi řediteli," přidal.

Na další dotaz odpověděl Mourinho podobně: "Nemůžu sloužit. Punto Pelota (španělský fotbalový pořad) neměl dost úcty k někomu, kdo si ji zaslouží. On (Karanka) přitom s Realem vyhrál třikrát Ligu mistrů, takže má veškerou kvalifikaci k tomu, aby byl mým zástupcem na tiskové konferenci."

Přátelské gesto před zápasem
Přátelské gesto před zápasem

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud