18. srpna 2011 • 07:55

Fábregas sbírá trofeje! Stihl se zapojit i do rvačky

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
7
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO - Pokud někdo nechápal, proč Cesc Fábregas tolik stál o návrat do Barcelony, pak prozřel velmi záhy. Zatímco v Arsenalu čekal španělský reprezentant na nějakou trofej marně šest let, na Nou Campu se jí dočkal po dvou dnech! Díky domácí výhře 3:2 nad Realem Madrid mohl zvednout nad hlavu Španělský superpohár.



Na hřiště se přitom dostal ve chvíli, kdy bylo Barceloně ouvej. Běžela 82. minuta odvetného utkání a Nou Camp právě ztichl jako na povel. Karim Benzema totiž zrovna vyrovnal na 2:2 a vidina prodloužení nabyla reálných kontur.

Ještě než se však rozehrálo ze středového kruhu, vstoupil do hry muž, na jehož příchod se tolik čekalo. Cesc Fábregas nahradil zraněného Pedra Rodrigueze a v krátkém časovém prostoru toho stihl víc než dost.

Kouč Barcelony Pep Guardiola posílá do hry FábregaseFoto ČTK
Nejprve byl na začátku skvostné kombinace, kterou zakončil pohotovým volejem Lionel Messi. Barcelona tak v 88. minutě znovu strhla vedení na svou stranu a už se mohla těšit na oslavy cenného triumfu. Fábregas byl první, komu rozjařený Messi skočil do náruče.

To v nastaveném čase čelil hráč s číslem 4 zcela jinému tělesnému kontaktu. Na svědomí jej měl obránce Realu Marcelo, který zcela nesmyslně na půlící čáře secvakl Fábregase do kleští – levou nohou ho podsekl a pravou přetáhl přes lýtka.

Nechutný faul se navíc odehrál přímo před lavičkami obou týmů, jejichž osazenstvo samozřejmě okamžitě vylétlo a na hřišti se strhla slušná mela.

Červenou kartou to odnesli hostující Marcelo a v tu chvíli už vystřídaný Mesut Özil, nicméně ohavností odhalily televizní kamery mnohem víc. Disciplinární komise La Ligy bude mít co dělat.

To však není Fábregasova starost. Ten si může v klidu užívat pocit, který mu v Londýně nebyl přán. Pocit vítěze.

Po faulu na Fábregase se strhla pořádná mela
Video se připravuje ...


Ronaldo byl opět ve středu zájmu fanoušků
Ronaldo byl opět ve středu zájmu fanoušků

Vstoupit do diskuse
7

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud