11. března 2012 • 20:02

Santander - Messi 0:2, Barcelona stále ztrácí na Real deset bodů

Autor: ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Hvězdný fotbalista Lionel Messi navázal na své rekordní pětibrankové představení proti Leverkusenu a v dnešním 27. kole španělské ligy rozhodl dvěma góly o výhře Barcelony na hřišti Santanderu 2:0. Obhájce titulu tak udržel desetibodovou ztrátu na vedoucí Real Madrid.



Hosté z Katalánska mohli jít na stadionu El Sardinero do vedení už v 23. minutě, ale technický pokus Andrése Iniesty jen olízl břevno. Za sedm minut se však hosté dočkali, když přihrávku Ceska Fábregase zužitkoval Messi přesnou střelou ve skluzu.

Oba čtyřiadvacetiletí hráči měli výrazný podíl i na druhé brance. Obránce Racingu Domingo Cisma v 56. minutě fauloval v pokutovém území Fábregase a jeho argentinský spoluhráč se z penalty nemýlil.

Nejlepší fotbalista světa za poslední tři roky zaokrouhlil svůj účet v sezoně na 30 ligových branek a na nejlepšího střelce Cristiana Ronalda z Realu ztrácí dva zásahy.

Třetí Valencie neudržela dvoubrankové poločasové vedení nad Mallorkou, s níž nakonec doma remizovala 2:2. Za "Netopýry" se nejprve trefili Tino Costa a Aritz Aduriz, po přestávce během devíti minut vyrovnali Emilio Nsue a Víctor.

Atlético Madrid na svém hřišti porazilo nováčka z Granady 2:0 a po pěti zápasech v domácí soutěži zvítězilo. Mezi střelce se zapsali Miranda a Radamel Falcao.

Španělská fotbalová liga - 27. kolo:

Atlético Madrid - Granada 2:0 (38. Miranda, 90.+1 Falcao),

Espaňol Barcelona - Vallecano 5:1 (4., 45. a 68. Uche, 10. a 22. Coutinho - 54. Tamudo),

Valencie - Mallorca 2:2 (23. T. Costa, 42. Aduriz - 57. Nsue, 66. Víctor),

Santander - FC Barcelona 0:2 (30. a 56. z pen. Messi),


Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud