22. března 2012 • 10:12

Vyloučený Mourinho a zuřící Real: Rozhodčí nás okradl!

Autor: mip
Vstoupit do diskuse
12
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Už podruhé za sebou přišli o vedení na konci zápasu a tentokrát z nich nervozita přímo čišela. José Mourinho proseděl závěr utkání v kabině, kvůli vyloučení nedohráli ani Sergio Ramos a Mesut Özil. Není se čemu divit – náskok Realu Madrid na čele španělské ligy se z deseti bodů smrskl na šest. Terčem vzteku „bílého baletu“ byl rozhodčí José Paradas Romero.



Stejně jako s Málagou, ani tentokrát neudrželi vedení, které jim po hodině hry zařídil Cristiano Ronaldo. Tentokrát se navíc Real pořádně nervově sesypal.

Když v 82. minutě fauloval Hamit Altintop Joana Oriola a Marcos Senna srovnal, José Mourinho sarkasticky zatleskal rozhodčímu Josému Paradasovi Romerovi – a musel z lavičky.

K hysterickým reakcím však Mourinho strhl i hráče: jen o chvíli později Sergio Ramos karatistickým zákrokem skolil Nilmara a po druhé žluté se vydal do tunelu za trenérem.

A nebyl poslední – Mesut Özil hučel do sudího tak dlouho, že musel hřiště rovněž opustit.

Hráči Realu v tu chvíli už jen postávali na trávníku a nechápavě kroutili hlavami. Mohlo to být ještě horší, kdyby se realizačnímu týmu „bílého baletu“ nepodařilo zastavit Karima Benzemu, který se chtěl z lavičky na Romera vrhnout.

O tom, jak s Realem druhá ztráta vítězství v řadě otřásla, svědčí i to, že po zápase Mourinho ani asistent Aitor Karanka nechtěli mluvit s médii. Procházející hráči si jen ulevovali. „Okradli nás. Okradli nás. Prostě nás okradli,“ kroutil hlavou zdrcený Cristiano Ronaldo.

„Bílý balet“ se dostává pod tlak – z desetibodového náskoku na čele tabulky je jen šestibodový, navíc na konci dubna hraje Real El Clásico na hřišti Barcelony...

Vstoupit do diskuse
12

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud