10. července 2012 • 12:04

Bielsa Bilbao neopustí. Potyčka s dělníkem jeho rezignací neskončí

Autor: mim
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Marcelo Bielsa nadále bude vykonávat funkci trenéra Athletiku Bilbao. Šestapadesátiletý kouč se nedávno dostal do potyčky s dělníkem pracujícím na přestavbě týmového tréninkového centra a nabídl svou rezignaci poté, co se od jeho jednání klub distancoval.



Bielsovu rezignaci po incidentu s dělníkem však vedení Bilbaa nepřijalo a sám argentinský kouč nyní potvrdil, že v prvoligovém španělském klubu zůstane.

"Pokračuji ve své práci jako obvykle. Celou situaci vyřeší sportovní ředitel. Mohu všechny ujistit, že zůstávám nadále plně oddán své práci v klubu," sdělil na svých oficiálních stránkách.

Tón jeho prohlášení však nebyl zcela smířlivý. "Celý incident ovlivní můj vztah s klubem," řekl dále Bielsa. "Chápu, že názor klubu je jiný než ten můj. Ovšem ne v případě, nemá-li klub pravdu."

Odchod Bielsy by pro Athletic Bilbao byl potenciálně velkou ranou, zkušený kouč totiž klub v minulé sezoně dovedl do finále Evropské ligy i Copy del Rey.

Ani v jedné soutěži však nakonec neuspěl, domácí pohár nakonec získala Barcelona, z triumfu v EL se radovalo Atlético Madrid.

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud