20. července 2012 • 10:57

Real Madrid nejspíš prodá název stadionu firmě Emirates. Za miliardu ročně!

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vedení Realu Madrid zvažuje prodej názvu svého stadionu, který je pojmenován po bývalém útočníkovi a prezidentu klubu Santiagovi Bernabeu. Důvodem je astronomická nabídka od společnosti Emirates, která nabízí Realu 53 milionů eur (1,34 miliardy korun) ročně!



Pokud k prodeji práv dojde, přejmenuje se Santiago Bernabeu pravděpodobně na "Fly Emirates Bernabeu". Real totiž jméno své legendy nechce vymazat z názvu stadionu úplně.

U fanoušků "bílého baletu" to každopádně vyvolalo pozdvižení. Ačkoliv někteří jedinci chápou, že 1,34 miliardy korun je částka, kterou klub jen stěží odmítne, ostatní jsou vysloveně proti přejmenování slavného stánku.

"Nepřejmenovávejte, opakuji, nepřejmenovávejte stadion! Vždycky to byl pro mě Santiago Bernabeu a navždycky zůstane," napsal příznivec Realu. "Prosím, nedělejte to. Jestli se změní jméno našeho stadionu, tak zemřu!" pokračoval další.

Těžko říct, zda hněv fanoušků funkcionáře Realu ovlivní. Vidina navýšení sponzorských příjmů o 53 milionů eur zní totiž až moc lákavě.

Název dubajské letecké společnosti Fly Emirates budou mít mimo jiné fotbalisté Realu také na dresech v následujících pěti sezonach.

Slavný stadion Realu Madrid Santiago Bernabeu.Foto profimedia.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud