27. července 2012 • 22:48

VIDEO: Real Madrid dostal bůra od Benfiky! Brankář se styděl

Autor: spo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Realu Madrid utrpěli drtivou porážku v přípravném zápase s Benfikou Lisabon 2:5. Trenér José Mourinho nasadil do utkání několik náhradníků, včetně brankáře Adána. Ten neměl zcela čisté svědomí u třetí branky. Nechal se nachytat pokusem z obrovské dálky a úhlu.



Brazilec Kaká se příliš neukázal a jeho odchod z Realu se zřejmě přiblížil.Foto Reuters
Měli možnost zaujmout trenéra Mourinha, ale příliš se neukázali. V sestavě Realu se objevili někteří náhradníci, včetně Brazilce Kaká, jenže šanci za pačesy nechytili. Příliš jim nepomohli ani taková jména jako Di Mária, Higuaín či Diarra.

Jediný, kdo si řekl o Mourinhovu pozornost, byl Callejón. Dvěma góly během dvou minut dokázal zvrátit skóre ve prospěch "bílého baletu". Jenže to vydrželo jen další dvě minuty, než se hlavou prosadil Witsel. To je mimochodem chlapík, kterého láká Manchester United, ale třeba také Zemanův AS Řím.

Mourinhově máchání rukama se nelze divit. Zvláště po třetím gólu, který jde na vrub gólmana Adána. Kvůli špatnému postavení a nesprávnému odhadnutí situace jej potrestal Pérez, jenž se prosadil celkem dvakrát.

VIDEO | Sestřih zápasu Benfiky a Realu

Benfica Lisabon - Real Madrid 5:2 (2:2)
Góly: 4. García, 22. Witsel, 53. a 85. Pérez, 85. Martins - 18. a 20. Callejón.

Benfica: Moraes - Maxi Pereira, Luisão, Garay, Melgarejo (88. Luisinho) - Javi García, Witsel (77. Saviola), Gaitán (46. Enzo Perez), Nolito (46. Ola John), Carlos Martins (64. Bruno César) - Cardozo (46. Kardec, 88. Michel).

Real Madrid: Adán - Juanfran (88. Mosquera), Iván González (62. Coentrao), Varane, Nacho - Diarra, Granero (88. Lucas) - Di María (78. Denis), Kaká (62. Benzema), Callejón (72. Morata) - Higuaín (81. Alex Fernandez).

Radost hráčů a fanoušků Benfiky.Foto Reuters

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

38. kolo
Články odjinud


Články odjinud