4. září 2012 • 21:38

Miliony nabitý PSG do bitvy o Ronalda nejde: Ibrahimovic je nejlepší

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
SESTŘIH: Arsenal - Chelsea 5:0. Kanonáda v derby, dvakrát se trefil Havertz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Portugalská superhvězda Cristiano Ronaldo se stěhovat do Paříže nebude. Sotva populární fotbalista prohlásil, že je v Realu Madrid nešťastný a neslavil své dva góly v ligovém zápase s Granadou, začala se média předhánět v odhadech, kam by mohla hvězda „Bílého baletu“ odejít. Francouzský velkoklub PSG ale dal rychle najevo, že nemá zájem.



Na seznamu zasvítila jména jako Manchester United i City, Chelsea a k tomu třeba francouzský PSG, jehož kasa s penězi je v posledních měsících bezedná. Posledního zájemce je ale třeba z řady čekatelů vyškrtnout. PSG totiž tvrdí: Máme Ibrahimovice a ten je lepší než Cristiano Ronaldo.

Vyhlášení fotbalisty s vizáží nagelovaného frajírka, který umí s míčem parádní věci a střílí nádherné góly, rozpoutalo mediální bouři. Jeden klubový gigant střídal další. Sportovní ředitel francouzského PSG Leonardo ale oznámil, že nemají o sedmadvacetiletou portugalskou hvězdu zájem.

„Jsme velmi šťastní s tím, jaké hráče jsme do klubu v létě přivedli. O PSG se říká hodně věcí, někdy až moc. Ronaldo je hráčem Realu Madrid a my to respektujeme,“ poznamenal Leonardo.

Klub podle něj ani nemá zájem o hráče usilovat. „Ibrahimovic je nejlepší útočník na světě. Tak proč kupovat Ronalda? Samozřejmě, že když se mluví o nejlepších hráčích světa, tak tam figuruje Ronaldo a Messi. Ale to nejsou útočníci. Nejlepší kanonýr na světě je Zlatan,“ má jasno funkcionář PSG.

Za vyhlášením Cristiana Ronalda, který v 149 zápasech za Real Madrid nastřílel 150 gólů, může stát i snaha o vylepšení platu. V žebříčku výdělků je totiž s deseti miliony eur až na desátém místě a třeba vedoucí Samuel Eto´o v Machačkale bere jednou tolik.

Real Madrid se může na góly Cristiana Ronalda spolehnout, Portugalec nezklamal ani v nedělním duelu s Granadou, kdy se trefil hned dvakrát
Real Madrid se může na góly Cristiana Ronalda spolehnout, Portugalec nezklamal ani v nedělním duelu s Granadou, kdy se trefil hned dvakrát

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud