21. září 2012 • 13:25

VIDEO: Ronaldův gól Casillas neslavil. Jeho malý přítel prohrál boj s nemocí

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Sparta - Baník: Haraslín nádhernou ranou překonal Markoviče, 4:1!
Sparta - Baník: Drama na Letné! Ewertonův průnik zužitkoval Kubala, 4:3!
VŠECHNA VIDEA ZDE

Zcela výjimečně neslavil v úterním zápasu Ligy mistrů Iker Casillas vítězný gól. Pro své nezvyklé chování měl velký, závažný a bohužel mimořádně smutný důvod. V Polsku po těžké nemoci zemřel jeho malý fanoušek Dawid Zapisek.



Za jiných okolností by ho po rozhodující brance Ronalda krátce před koncem museli chytat do sítí, aby ho zklidnili. Tentokrát ale stál brankář Realu strnule a nehybně jako kámen. Jako by vůbec nereagoval.

Kdepak, nenakazil se od hvězdného Portugalce „smutným“ bacilem. Pro své nezvyklé chování měl velký, závažný a bohužel mimořádně smutný důvod.

Krátce před zápasem se totiž Iker Casillas dozvěděl tragickou zprávu. V Polsku přesně v den důležitého zápasu zemřel malý chlapec Dawid Zapisek, se kterým se setkal během mistrovství Evropy a jehož osobně společně s dalšími hráči Realu i José Mourinhem podpořil v jeho těžkém boji s nevyléčitelnou svalovou dystrofií.

Celý článek a video si prohlédněte na www.fotbalnaplno.cz

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a vítězi baráže C.

Fotbal dnes * Evropská liga * Slavia - AC Milán v TV * Liverpool - Sparta v TV

32. kolo
Články odjinud


Články odjinud