1. listopadu 2012 • 18:41

Hádá se hvězda se spoluhráči? Nejsem malý diktátor, ujišťuje Messi

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

David Villa, Cristian Tello, Isaac Cuenca, dříve Zlatan Ibrahimovic. Co mají společného? Všichni v Barceloně postupně přišli o minuty na trávníku. A podle španělských médií se všichni nepohodli s hlavní hvězdou, Argentincem Lionelem Messim. "Nejsem malý diktátor," vyvrací konflikty trojnásobný držitel Zlatého míče.



S Tellem, Cuencou i Davidem Villou se Messi v posledních dvou sezonách dostal do křížku přímo na trávníku. Zlatan Ibrahimovic zase v autobiografii nepřímo přiznal, že ho z Barcelony vyštval právě levonohý čarostřelec.

"Vadilo mu, že jsem hrál na pozici, kterou on chtěl. A tak mě Guardiola přestal stavět," uvedl švédský útočník PSG ve své knize Já jsem Zlatan Ibrahimovic.


Messi podobné věci důrazně vylučuje. "Já a malý diktátor? Nezajímá mě, co lidé říkají. Všichni spoluhráči ví, jaký jsem a že tohle není pravda," přiznal pro španělský deník Sport.

Naopak zdůrazňuje pohodu a soudržnost, jaká panuje v šatně Barcelony. "Je mi ctí být součástí nejlepší Barcelony historie. Nejen kvůli tomu, čeho jsme dosáhli, ale jakým stylem jsme se k úspěchům dostali," uvedla hlavní hvězda klubu.

VIDEO: Hádka Messiho s Davidem Villou

 

Ani jeden ze tří jmenovaných hráčů momentálně příliš nenastupuje. Tello hraje za béčko, Villa se po zranění marně prokousává do základní sestavy a Cuenca si nekopl od konce května, kdy si poranil koleno.

"Zbytečně hledáte problém tam, kde není. Nedělejte to," popudily Messiho nedávné dotazy novinářů na jeho konflikt s Davidem Villou. "Všichni děláme pro úspěch týmu maximum, proto k takovým situacím občas dochází," zlehčoval zlý pohled na spoluhráče.

Jak je to s kamarádstvím v katalánském velkoklubu doopravdy? Skutečnost se veřejnost těžko dozví. Barcelona si dění uvnitř kabiny pečlivě hlídá, vyjma drobných výjimek na hvězdy týmu neprosáknou žádné skandály.

A hráči při každé příležitosti zdůrazňují, jak moc je pro ně týmová jednota důležitá. Dokazuje to i Messiho volba pro kandidáty na Zlatý míč, kde do nejlepší trojice zaškrtl Iniestu a Xaviho.

Lionel Messi zdraví diváky po vítězství Argentiny nad Chile
Lionel Messi zdraví diváky po vítězství Argentiny nad Chile

Vstoupit do diskuse
0

EURO 2024 v Německu

Program EURO 2024 Los EURO 2024 Vstupenky na ME ve fotbale Kvalifikace na EURO 2024

Mistrovství Evropy ve fotbale 2024 se koná od 14. června do 14. července v Německu. Turnaje se zúčastní 24 týmů. Česká fotbalová reprezentace se představí ve skupině F proti Portugalsku, Turecku a Gruzii.

Fotbal dnes * Evropská liga

33. kolo
Články odjinud


Články odjinud